Πετρογιάννη & Βουλγαράκη: «Το θέμα είναι να μην είσαι στη ζωή μόνος σου», «Μπορεί και να μην είσαι» - Η αντίδραση του Λιάγκα στα "πειράγματά" τους

Δεν σταμάτησαν να πετούν υπονοούμενα σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πετρογιάννη & Βουλγαράκη: «Το θέμα είναι να μην είσαι στη ζωή μόνος σου», «Μπορεί και να μην είσαι» - Η αντίδραση του Λιάγκα στα

Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά αναφέρονται έντονα σε κάθε πάνελ τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά από φωτογραφία τους που διέρρευσε από έξοδό τους (δείτε την εδώ) δημιουργήθηκαν φήμες πως οι δυο τους είναι σε σχέση και, μάλιστα, αναφέρεται πως υπάρχουν και περισσότερες αποδείξεις για το γεγονός αυτό (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Κανείς από τους δύο, βέβαια, δεν έχει βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις φήμες, κάτι που θεωρείται από πολλούς ακόμη πιο ύποπτο. Και μέσα σε όλα αυτά, οι συνεργάτες του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, έχουν αρχίσει να του πετούν όλο και περισσότερα υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή.

Στην έναρξη της σημερινής (5/6) εκπομπής συγκεκριμένα, ξεκίνησαν να τον ρωτούν για την χθεσινή του βόλτα στην θάλασσα (δείτε εδώ), ενώ προς το τέλος του προγράμματος, μετά από διαφημίσεις, η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Ελένη Βουλγαράκη άρχισαν τα δικά τους "πειράγματα", παίρνοντας την εκδίκησή τους, καθώς κι εκείνος όλο τους πετάει σπόντες για τα προσωπικά τους.

Οι σπόντες Πετρογιάννη & Βουλγαράκη για την προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα

«Ορίστε, έφυγε και ο Τάσος και έμεινα μόνος μου στην πολυθρόνα», είπε ο παρουσιαστής και η Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε όλο νόημα: «Το θέμα είναι να μην είσαι στη ζωή μόνος σου Γιώργο μου, στην πολυθρόνα να είσαι....».

«Σε αυτή τη ζωή γεννιόμαστε και πεθαίνουμε μόνοι μας», επισήμανε η Άρια Καλύβα και παράλληλα ακουγόταν η Ελένη Βουλγαράκη να λέει: «Εντάξει, μπορεί και να μην είσαι». «Αυταπατάσαι», απάντησε εκείνος χαμογελώντας πονηρά και άφησε να αιωρούνται διάφορα στον αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε σε άλλη εκπομπή για το φημολογούμενο ειδύλλιό του με την δημοσιογράφο: «Τι με στενοχωρεί σε αυτές τις περιπτώσεις; Μπορεί να ξεκινάει κάτι όμορφο και η τόσο απότομη δημοσιότητα να το φρενάρει. Οι ερωτευμένοι τηλεοπτικοί άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι. 100% θα τους έβλεπα μαζί στην τηλεόραση» (δείτε εδώ το παρασκήνιο για την σχέση τους).