Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια φωτογραφία του από την παραλία με λευκά μαλλιά

Αγκαλιά με θαυμάστριες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε σε ένα χωριό το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Έχει εμφανιστεί σε θεατρικές, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και σε βιντεοταινίες, από τη δεκαετία του 1970, με σημαντική επιτυχία. Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

Η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στο θρυλικό Λούνα παρκ του Γιάννη Δαλιανίδη, λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωσή του το 1981. Μέχρι και σήμερα θεωρείται από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση και γενικά από τα φώτα της. Όπως έχει πει: «Μετά τη σειρά Η ώρα η καλή πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση. Zω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του».

Πλέον ζει στο χωριό του στην Καλαμάτα έχοντας στο πλευρό του τα κοντά αγαπημένα του πρόσωπα, όπως είναι ο γιος του. Μάλιστα, κάνει πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα ωστόσο ήρθε στο φως μια φωτογραφία από το σπίτι του με μια θαυμάστρια του.

Η σπάνια φωτογραφία του Πάνου Μιχαλόπουλου από την παραλία

Η επίσημη σελίδα nostalgoi στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του Πάνου Μιχαλόπουλου όχι από τόσο μακρινό παρελθόν, να ποζάρει στην παραλία παρέα με τις θαυμάστριες του!


Να σημειώσουμε πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει κάνει δύο γάμους και έχει έναν γιο, τον Σωτήρη. Τον δεύτερο γάμο του τον είχε κάνει το 1988-1990 με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Σήμερα οι πληροφορίες για την προσωπική του ζωή είναι άγνωστες.