Κατερίνα Ζαρίφη για το ειδύλλιο Λιάγκα & Αντωνά: «Οι ερωτευμένοι τηλεοπτικοί άνθρωποι είναι...»

Η αποκάλυψη για τη φημολογούμενη σχέση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 με τη δημοσιογράφο και όχι μόνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη για το ειδύλλιο Λιάγκα & Αντωνά: «Οι ερωτευμένοι τηλεοπτικοί άνθρωποι είναι...»

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη και η ίδια στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό της. Απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον αρχικά, ενώ σχολίασε και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με την Ιωάννα Τούνη και το παράνομο βίντεο από τη Μύκονο (δείτε εδώ τη συγγνώμη του δημοσιογράφου), αλλά και τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα σε σχέση με την Μαρία Αντωνά.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Περιμένω τώρα από τον παραγωγό μας τον Νίκο Κοκλώνη να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση. Είναι ψιλο-οικογενειακή υπόθεση η Barking Well για μένα. Μεγαλώνοντας θέλω να δουλεύω σε συνθήκες που να περνάμε καλά. Είμαι χαρούμενη. Τα πάντα μπορούν να ισχύσουν και τα πάντα να μην. Είμαστε σε αυτή τη φάση τώρα. Λογικά η Οδός Ζαρίφη θα βάλει κορδέλα ή θα αλλάξει κοστούμι. Μήπως πάει λίγο όταν πέσει ο ήλιος, να έχει δροσίσει, να δούμε τώρα γιατί έχει και τους καύσωνες, μη βγαίνουμε ντάλα μεσημέρι!», ανέφερε αρχικά

«Εγώ αν είχα το σώμα της Τούνη μπορεί και να πήγαινα στο Σύνταγμα μόνο με αστεράκια, ίσα να καλύπτομαι. Σίγουρα η ηθική ενός ανθρώπου και τα ηθικά του δεδομένα δεν κρύβονται στον αν φοράει ένα αποκαλυπτικό μαγιό. Είμαστε στην εποχή που ο καθένας θα φοράει και θα κάνει ό,τι γουστάρει.

Στεναχωριέμαι γιατί μου έρχονται μηνύματα από κοπέλες που θέλουν να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Μου έστειλε κοπέλα που έχει να κάνει 15 χρόνια μπάνιο γιατί ντρέπεται για το σώμα της. Αυτό για μένα είναι ένα αυτόματο "χ" για την κοινωνία μας. Γίνε καλύτερος άνθρωπος. Αν σε ενοχλεί η κυτταρίτιδα στο μπούτι μου μη τη μετράς. Ούτως ή άλλως δεν μετράμε την κυτταρίτιδα για να πάμε για ύπνο. Μέτρα προβατάκια», είπε για το θέμα με την Ιωάννα Τούνη.

Όσον αφορά στο νέο ειδύλλιο της showbiz, Λιάγκα και Αντωνά, επισήμανε: «Τι με στενοχωρεί σε αυτές τις περιπτώσεις; Μπορεί να ξεκινάει κάτι όμορφο και η τόσο απότομη δημοσιότητα να το φρενάρει. Οι ερωτευμένοι τηλεοπτικοί άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι. 100% θα τους έβλεπα μαζί στην τηλεόραση» (δείτε εδώ το παρασκήνιο για την σχέση τους).

«Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένας ελβετικός σουγιάς παρουσιάστρια. Μπορείς να την δεις στα πάντα. Είμαστε σε μία εποχή στην τηλεόραση που δεν υπάρχουν προγράμματα β', κάθε άνθρωπος μπορεί να βάλει το στίγμα του. Στον ΣΚΑΪ βρήκε το λιμανάκι της. Αυτό δεν είναι λιμάνι, είναι η Αμβέρσα! Μακάρι να έβρισκα κι εγώ τέτοιο λιμάνι να βάλω τη βάρκα μου», είπε επίσης.

Και μετά την προβολή του βίντεο η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως το ρεπορτάζ της αναφέρει ότι η ίδια δέχτηκε μία πρόταση για βραδινή εκπομπή, με σατιρικό χαρακτήρα και μία δεύτερη πρόταση για εκπομπή Σαββατοκύριακου.