Κατερίνα Καινούργιου: «Απλά πάρτε την από δω, δεν μπορώ!» - Πετάχτηκε από την θέση της ξαφνικά και άρχισε να φωνάζει

Σκηνικό τρόμου για την παρουσιάστρια του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Απλά πάρτε την από δω, δεν μπορώ!» - Πετάχτηκε από την θέση της ξαφνικά και άρχισε να φωνάζει

Ταραχή έπαθε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου. Εκεί που συζητούσε με τους συνεργάτες της και η ροή του προγράμματος προχωρούσε κανονικά, η ίδια πετάχτηκε από την καρέκλα της και άρχισε να φωνάζει φοβισμένη.

Ο λόγος; Μία αράχνη, η οποία περπατούσε στο τραπέζι και επειδή δεν αντέχει καθόλου το συγκεκριμένο αρθρόποδο, ζήτησε αμέσως από τους συνεργάτες της να κάνουν κάτι για να μπορέσει να ηρεμήσει και να καθίσει πάλι στην θέση της.

Οι φωνές της Κατερίνας Καινούργιου εξαιτίας μίας αράχνης στο Super Κατερίνα

«Συγγνώμη παιδιά, θέλω να σας πω κάτι. Κώστα, έλα μέσα. Πάρ' το! Έχω αραχνοφοβία! Σε παρακαλώ, είναι τεράστια. Μη τη σκοτώσεις. Παιδιά, δεν είπα σφάξτε την, απλά πάρτε την από δω, δεν μπορώ!», έλεγε, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως οι αράχνες δεν κάνουν κακό.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση για τον άντρα που της στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα

Τότε, στο πλατό μπήκε ο floor manager και την απομάκρυνε με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως έχει ξεκινήσει όλη αυτή φοβία της: «Προτιμώ να δω φίδι, κατσαρίδα. δεν θα πάθω τίποτα. Δεν μπορώ. Έχω θέμα με τις αράχνες. Όταν ήμουν μικρή είχα δει την ταινία "αραχνοβοφία" και ακόμα έχω τη σκηνή που πάει και πλέκει τον ιστό και τον σκοτώνει και επειδή μικρή με είχαν πατήσει αράχνες... Έχω δει κάτι "κτήνη" με το συμπάθιο. Ειδικά τις ταραντούλες τις τεράστιες...», επισήμανε.

Δείτε επίσης: Δύσκολο το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν στη χειρότερή μου φάση! Ήταν κάτι που με είχε στενοχωρήσει πάρα πολύ...»