Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα την Φαίη Σκορδά στο πάρτι για τα Ποσειδώνια με τον...»

Η αποκάλυψη για την υπόσχεση που έδωσαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα την Φαίη Σκορδά στο πάρτι για τα Ποσειδώνια με τον...»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε την συνάντηση που είχε με την Φαίη Σκορδά το απόγευμα της Τρίτης 4/6. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως την είδε στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε για τα Ποσειδώνια και την πλησίασε να την χαιρετήσει και μίλησαν.

Όπως ανέφερε, η παρουσιάστρια του Fays Time στον ΣΚΑΙ, ήταν μαζί με έναν άντρα που είναι πολύ καλός της φίλος εδώ και αρκετά χρόνια.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά

«Είχε πάρα πολύ κόσμο ήταν όλα τα τηλεοπτικά ονόματα, είδα και την Μαρία Μπεκατώρου από μακριά. Είδα και την Φαίη και ήταν πολύ όμορφη με ένα κοντό φόρεμα. Ήταν μαζί με τον Γιώργο τον Ντάβλα. Και μάλιστα λέω θα την χαιρετήσω. Και την φίλησα και της λέω "Ξέρεις τι θέλω; Με το που τελειώσει η σεζόν να πάμε για ένα φαγητό οι δυο μας» και μου λέει με "με μεγάλη μου χαρά". Με την Φαίη μίλησα πιο πολύ. Ήταν και εκείνη πολύ ευγενικά, καθόταν εκεί με το Γιώργο. Το πιο σημαντικό. Κάθισα δίπλα με την Τατιάνα και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Κούκλα η Τατιάνα. Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη πήγα εγώ. Βάλαμε κάτι πολύ ωραίο και οι δυο», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Αντωνά μετά τον Σοϊλέδη; - Η φωτογραφία "φωτιά" από κοινή βραδινή έξοδό τους

Tι έχει συμβεί με Σκορδά - Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε ανοιχτά την Πέμπτη 23/5 στη Φαίη Σκορδά σχετικά με τα όσα είπε η παρουσιάστρια την Τετάρτη 22/5 στο Fay's Time (δείτε εδώ) για τα σχόλια αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τον πολύ πιθανή μεταγραφή που θα κάνει στον ΑΝΤ1.

Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά έδειξε να είναι ενοχλημένη με το Super Κατερίνα και τις προβλέψεις που κάνουν με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει, πως εκείνη όσα έχει να δηλώσει τα λέει μπροστά στις κάμερες.

«Μου μετέφεραν και από την ομάδα της Φαίης, ότι το είπε για εμένα και ότι ήταν ενοχλημένη και στενοχωρημένη. Ενοχλημένη που λέμε καλά; Και για εμένα στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο συνέχεια έλεγαν χίλια εδώ. Ότι μένω χωρίς δουλειά μετά το Ε» είχε απαντήσει μεταξύ άλλων η Καινούργιου - δείτε το βίντεο.