Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Αν την έβλεπα δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα...»

Οι σχέσεις τους έχουν "παγώσει" λόγω του Τσαγκρίδη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Αν την έβλεπα δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης 5/6, αποκάλυψε πως βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί πολλά άλλα πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης, ανάμεσα στα οποία ήταν η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι συνεργάτες της, τότε, την ρώτησαν αν ήταν εκεί και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία δεν έχει πια σχέσεις, εξαιτίας του όλου σκηνικού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο). Η ίδια εξήγησε πως δεν παρατήρησε αν ήταν εκεί και εξήγησε τι θα έκανε σε περίπτωση που την έβλεπε.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα

«Δεν την είδα χθες την Ρούλα Κορομηλά, πρέπει να καθόταν πιο μακριά. Μου φάνηκε ότι είδα την Ελένη Μενεγάκη κάποια στιγμή, με ένα λευκό φόρεμα, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Είχε πολλά τηλεοπτικά ονόματα. Είδα και τη Μαρία Μπεκατώρου από μακριά, είδα τη Φαίη Σκορδά και ήταν πολύ ωραία, με ένα ωραίο κοντό φόρεμα κι ήταν μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα και μάλιστα λέω θα τη χαιρετήσω κι ήταν πολύ ευγενική.

Τη φίλησα και της λέω "Φαίη μου θέλω όταν τελειώσει η σεζόν, να πάμε για ένα φαγητό οι δυο μας". Μου είπε "με μεγάλη μου χαρά". Με τη Φαίη μίλησα πιο πολύ. Κάθισα δίπλα με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ήταν πάρα πολύ ευδιάθετοι. Εγώ πήγα μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Βάλαμε και οι δύο κάτι πολύ ωραίο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια κι όταν ρωτήθηκε για τη Δανάη Μπάρκα επισήμανε: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά αν την έβλεπα δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα κιόλας. Από μακριά μπορεί να της έκανα νεύμα αλλά…».

Δείτε επίσης: Κοινή έξοδος για Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η αποκάλυψη του Λιάγκα και η οργή της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε, τότε, τον λόγο και της ανέφερε: «Σε αυτή τη ζωή έχουμε το δικαίωμα να χαιρετάμε και να μιλάμε με αυτούς που θέλουμε και να κάνουμε το αντίθετο σε αυτούς που δεν θέλουμε. Τα υποκριτικά ότι χαιρετιόμαστε όλοι με όλους να τα αφήσουμε πίσω κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να τα έχουμε καλά όλοι με όλους».