Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά Φαίης Σκορδά: «Έδωσε εντολή να μου...»

Σε αμηχανία η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά Φαίης Σκορδά: «Έδωσε εντολή να μου...»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, σήμερα Τετάρτη 5/6. Η πρόεδρος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της "Φωνής Λογικής" μίλησε για τις εκλογές, ενώ στο τέλος της συνέντευξης της έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά στην Φαίη Σκορδά.

Τι είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Φαίη Σκορδά;

«Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι ακόμα, είναι σημαντικό και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τον χρόνο που μου έδωσες σήμερα γιατί αυτό που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχει ένας φασισμός στα κανάλια. Ήθελα να ευχαριστήσω κι εσένα προσωπικά, που μου έδωσες τη δυνατότητα να μιλήσω γιατί αυτό που βιώνω ακόμα και σήμερα είναι ότι το τηλεοπτικό μας σποτ στην ΕΡΤ για παράδειγμα, δεν έπαιξε γιατί χρησιμοποιούμε σκηνές από τη Eurovision, την οποία εμείς πληρώνουμε. Κόβονται αυτά τα οποία και φιμώνεται η άποψή μας καθημερινά», ξεκίνησε να λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Και συνέχισε: «Συνάδελφός σου η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε και δήλωσε δημόσια "κλείστε της τα social media" και έδωσε εντολή. Έχω και το βίντεο. Η κ. Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό (δείτε εδώ το βίντεο που το λέει στο Πρωινό). Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δημοκρατικά πάντα κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε».

Να σημειωθεί πως τότε η Αφροδίτη Λατινοπούλου της είχε απαντήσει δημόσια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήρθε σε έντονη αμηχανία στο άκουσμα του ονόματος της Φαίης Σκορδά, απαντώντας: «Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν τη συζήτηση γιατί αναφέρθηκε ένα όνομα. Καμία φορά ο τρόπος μπορεί να αδικεί τον πυρήνα μίας άποψης και να ακούγονται όλες οι απόψεις. Από εκεί και πέρα ό,τι έχεις με τη Φαίη, μπορείτε να το λύσετε οι δυο σας».