Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πώς αισθάνεται η γυναίκα σου που λένε ότι κοιμάται με έναν άντρα που λένε ότι δεν είναι άντρας;» - Ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Super Κική

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πώς αισθάνεται η γυναίκα σου που λένε ότι κοιμάται με έναν άντρα που λένε ότι δεν είναι άντρας;» - Ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό

Την Τρίτη 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής εξαιτίας δηλώσεων που έχει κάνει η ίδια για την σεξουαλικότητά του και την Τετάρτη 5/6 έγινε γνωστό πως το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για τον καλλιτέχνη, αφού το αίτημά του απορρίφθηκε. Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, βγήκε να μιλήσει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ξέσπασε σε κλάματα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Super Κική

«Δεν είναι καλή μέρα για τη δικαιοσύνη. Είναι μία σκοτεινή μέρα. Αισθάνομαι απογοητευμένος, ανακουφισμένος που έφυγα από την Ελλάδα πριν από χρόνια. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Άκουσα απ' τον δικηγόρο της να λέει ότι έδωσα δικαιώματα για την σεξουαλικότητά μου και άφηνα υπονοούμενα ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού. Ντροπή του», είπε αρχικά.

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω τι παίχτηκε εκεί μέσα. Θα γίνει καταγγελία για την απόφαση αυτή. Δεν την δέχομαι. Νιώθω ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου. Είναι επικίνδυνο για όλους εμάς. Είναι σαν να είπαν "ανοίξτε τον ασκό του Αιόλου, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει". Πείτε μου ποιος δικαστής έβγαλε αυτή την απόφαση, να μας εξηγήσει τι απέρριψε. Το ότι αμφισβητείτε η σεξουαλικότητά μου; Αν είμαι ο πατέρας του παιδιού μου; Ο γάμος μου; Νομικός άνθρωπος, μορφωμένος να λέει αυτό το πράγμα; Το ότι έκανα μανικιούρ σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος;», πρόσθεσε.

«Τα βίντεο της τα είδε η δικαστίνα και λέει μέσα για έναν ψεύτικο γάμο και ότι εμείς σας δουλεύουμε ψιλό γαζί. Η δικαστής είπε ότι "Η Super Κική τον τρόλαρε"», τόνισε έπειτα, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Τι πρέπει ν πει "Θα κάνω έρωτα με την γυναίκα μου, θα βγάλω βίντεο, μπείτε στο youtube να το δείτε;" Είναι ακραίο».

«Αισθάνομαι ευνουχισμένος να προστατεύσω την οικογένειά μου», επισήμανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν θεωρεί ότι η δικαστής είχε προσωπική σχέση με την Influencer, ο ίδιος απάντησε:

«Σου λέω πρώτη φορά τώρα ότι αυτό συνέβη. Συνέβησαν περιστατικά στην αίθουσα, έχουμε βάσιμες υποψίες ότι υπήρχαν χαριεντισμοί και φιλοφρονήσεις, ένας διάλογος τύπου "εγώ είμαι φαν σας". Υπάρχουν και μάρτυρες.

Κάθε μέρα που περνάει βαραίνουν εμένα, γιατί εγώ εκτίθεμαι σε αυτά τα βίντεο. Δεν έκανα μήνυση ή αγωγή, γιατί υπέκυψα σε κάποιους ανθρώπους που μου έλεγαν "λυπήσου την κοπέλα, έχει περάσει τόσα". Αλλά πραγματικά αξίζει να προχωρήσω παρακάτω, γιατί το αξίζει αυτός ο άνθρωπος. Ακόμα και φαν να είμαι κάποιου, δεν θα μπορούσα να αδικήσω έναν άνθρωπο που διεκδικεί την προστασία του».

Ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο αργότερα, επισήμανε πως γνωρίζει τον Μαυρίκιο από την audition του στο The Voice και αποκάλυψε: «Επειδή είχε πολύ άγχος, λιποθύμησε στον ώμο μου. Από τότε τον γνωρίζω» και έπειτα τον ρώτησε: «Πώς αισθάνεται η γυναίκα σου που λένε ότι κοιμάται με έναν άντρα που λένε ότι δεν είναι άντρας;»,

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Συγγνώμη. Να σταματήσουμε... συγγνώμη», απάντησε και έβαλε τα κλάματα, γι' αυτό και αποφάσισαν να σταματήσουν την σύνδεση.

Δείτε επίσης: Super Κική: «Είστε τρελοί! Bρείτε μια κανονική δουλειά» - Η "επίθεση" στους δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων

Ο ίδιος, λίγο αργότερα, βέβαια, μίλησε και στο Πρωινό Σουσού.

Και επειδή η Super Κική χθες έκανε μία αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τι είπε) μετά την επίθεσή της στους δημοσιογράφους και τα σχόλια που έκανε εκείνος για την Influencer, ο παρουσιαστής θέλησε να της απαντήσει, λέγοντας:

«Κυρία Λιτσάκη θέλω να σας ενημερώσω πραγματικά ότι αυτό που είπα ότι δεν έχω καμία σκορδοκαΐλα για εσάς, το εννοώ. Είμαι ένας άνθρωπος που ουδέποτε, κι εγώ κι οι συνεργάτες μου, σας έχουμε ζητήσει συνέντευξη για να προβάλλω τις θέσεις σας, γιατί εμένα τουλάχιστον δεν με αφορούν. Κι επειδή έχω το τελικό πρόσταγμα αυτής εδώ της εκπομπής, θεωρώ ότι δε θα αφορούν ούτε τους τηλεθεατές. Άλλες εκπομπές το κάνουν. Εικάζω ότι το κάνοτν όχι επειδή τους ενδιαφέρετε εσείς, αλλά σας καλούν γιατί ξέρουν ότι θα βρίσετε εμένα και δυο τρεις άλλους, οπότε ο τίτλος "Ο Λιάγκας είναι μπιπ", και από τον τελευταίο των τελευταίων να είναι, είναι εμπορικός. Γιατί δεν είναι ποιος το λέει, αλλά ένας τίτλος ότι το λέει.

Από εκεί και πέρα, χθες στείλαμε την κάμερα - δεν την στέλνουν οι παρουσιαστές την κάμερα, άλλοι αποφασίσουν - γιατί γνωρίζαμε ότι υπάρχει ένα θέμα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, μία δικαστική διαδικασία, μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον σας που την κερδίσατε και μπράβο σας. Υπάρχει ένα δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και στείλαμε κάμερα. Εκεί δεν είναι σκορδοκαΐλα, είναι δουλειά.

Η σκορδοκαΐλα στην οποία αναφερθήκατε έχει να κάνει με τις δικές σας θέσεις που μου είναι παγερά αδιάφορες. Δικαίωμά μου, όπως και οι δικές μου σε εσάς. Για το κοκόρεμα που είπατε ότι κάνετε 30άρια στην τηλεόραση, λυπάμαι που δεν σας έχει ανακαλύψει κάποιος να σας δώσει μία δική σας εκπομπή να σκίσετε, που από τα τριάντα χρόνια που κάνουμε τηλεόραση και από τα περισσότερα κάνουμε και επιτυχία. Όποιος κάνει 15άρια είναι Θεός. Αν εσείς κάνετε 30άρια και δεν σας έχει ανακαλύψει κάποιος να σας δώσει εκπομπή είναι ηλίθιος».