Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας...» - Η όλο νόημα απάντηση για την προσωπική του ζωή

Τον "πείραζαν" κανονικά οι συνεργάτες του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας...» - Η όλο νόημα απάντηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης 5/6, βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 με το Πρωινό, και αποκάλυψε τι έκανε χθες μόλις τελείωσε η χθεσινή εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως πήρε το τζετ σκι του και έκανε βόλτες μέχρι το βράδυ μέσα στη θάλασσα, την οποία λατρεύει, πηγαίνοντας σε μικρά νησιά.

Ο Τάσος Τεργιάκης, τότε, δεν δίστασε να τον ρωτήσει εάν ήταν μόνος του σε αυτή του την βόλτα, με τον παρουσιαστή να του απαντάει όλο νόημα περί μοναχικότητας στη ζωή, πιάνοντας το υπονοούμενο για το πού ήθελαν να οδηγήσουν αυτή την συζήτηση οι συνεργάτες του.

Η απάντηση όλο νόημα του Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική του ζωή

«Χθες έκανα κάτι μοναδικό. Πήρα το ένα τζετ σκι που έχω και πήγα και έκανα βόλτες γύρω γύρω και γύρισα 9 το βράδυ. Από την ώρα που έφυγα από εδώ. Τι ώρα ήταν; 3; Έπιανα νησιά, 'έχει νησιά γύρω γύρω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον δημοσιογράφο να του επισημαίνει: «Δεν είναι επικίνδυνο να είσαι μόνος σου σε τέτοιο ταξίδι; Αν συμβεί κάτι δηλαδή;».

«Το ταξίδι της ζωής θέλω να ξέρετε ότι είναι μοναχικό. Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο βίος είναι μοναχικός. Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο;», επισήμανε τότε ο παρουσιαστής, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να του λέει: «Πολλά, αλλά δεν θα το κάνουμε». «Βρήκατε στον παλιό να κάνετε πλάκα τώρα;», ανέφερε στο τέλος ο ίδιος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: «Τα παιδιά είναι ερωτευμένα!» - Η ηχηρή αποκάλυψη και το παρασκήνιο για τη σχέση τους

Γιώργος Λιάγκας προσωπική ζωή

Η αντίδραση του όταν ο Μαυρικίου σχολίασε τις φήμες πως είναι σε σχέση με την Αντωνά

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι "καυτό" θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπές, καθώς δημοσίευμα τον θέλει να βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Αντωνά λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε φωτογραφία από κοινή έξοδό τους στην Βουλιαγμένη να κάθονται δίπλα δίπλα.

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούσε πως η δημοσιογράφος - ραδιοφωνική παραγωγός έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, και φέρεται πως ο παρουσιαστής είναι ο άντρας με τον οποίο την προχώρησε. Μάλιστα, ο Κώστας Φραγκολιάς είχε πετάξει σπόντα στον αέρα του Happy Day για έναν άντρα γνωστό που την πλησίασε με πολύ όμορφο τρόπο.

Μέχρι στιγμής ούτε ο Γιώργος Λιάγκας αλλά ούτε και η Μαρία Αντωνά έχουν απαντήσει για να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν το γεγονός.

Πριν από λίγη ώρα όμως, όταν βγήκε μέσω Skype στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να μιλήσει για την ολοκλήρωση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Super Κικής, έκανε μια αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

«Δηλαδή δεν μπορεί ένας άνθρωπος των media, εσύ που από το πρωί διαβάζεις που γράφουν για σένα ότι πήγες μία βόλτα και έκανες αυτό με μία κοπέλα, άρα είναι αυτό, άρα είναι εκείνο… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να επιλέγει τι θα πει και τι θα κάνει;», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με τον Γιώργο Λιάγκα ωστόσο να μην σχολιάζει τίποτα και απλά να τον ακούει προσεκτικά.

Να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής ενώ κανονικά βγαίνει δημόσια στην εκπομπή του και διαψεύδει ρεπορτάζ που αφορούν το πρόσωπο του (όπως για το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1), αυτή την φορά δεν σχολίασε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, για την προσωπική του ζωή ελάχιστες φορές έχει πάρει θέση, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με αυτή γιατί θεωρεί ιερό τα δυο παιδιά του.