Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δυσάρεστη εξέλιξη στη δίκη εναντίον της Super Κικής - Η απόφαση του δικαστηρίου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Super Κική, το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου, βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε ζητήσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για εκείνη (δείτε εδώ την επίθεσή της στους δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί), μετά από δηλώσεις που είχε κάνει η ίδια για την σεξουαλικότητά του, αμφισβητώντας την πατρότητα του παιδιού που περιμένει η Ιλάειρα Ζήση (δείτε εδώ από που ξεκίνησαν όλα).

Ο ίδιος είχε γίνει έξαλλος τότε και ενώ της είχε ζητήσει να κατεβάσει τα βίντεο και να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά του, η ίδια δεν το έκανε ποτέ και σε άλλες δηλώσεις που έκανε ανέφερε πως δεν θα σταματήσει να τον σχολιάζει και να τον κράζει.

Τι συνέβη με τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα Μαυρικίου και Super Κικής

Εκείνος δεν παρευρέθηκε, διότι δεν ήθελε να αφήσει την σύζυγό του από το πλευρό του, μιας και διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και θέλει να είναι δίπλα της σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε, αλλά η δίκη πραγματοποιήθηκε τελικά και σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό και το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, ανακοινώθηκε και το αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο καλλιτέχνης απορρίφθηκε και αναμένεται να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου πριν ξεκινήσει το δικαστήριο χθες 4/6

«Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να ανοίγει το στόμα του και να λέει ό,τι θέλει για κάποιον άνθρωπο και ο άλλος άνθρωπος να μην έχει αυθαίρετο δικαίωμα να πει ότι "αυτό δεν το δέχομαι". Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια, γι' αυτό αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά. Δεν ήθελα. Επειδή την άκουσα να λέει και προχθές ότι "μέχρι να πεθάνω θα λέω ό,τι θέλω τον Μαυρίκιο και θα συνεχίσω να τον κράζω και να τον σχολιάζω και να κάνω ό,τι θέλω", καταλαβαίνετε ότι είναι απάνθρωπη η δήλωση και είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά για να διασφαλίσω εμένα, τη γυναίκα μου, το παιδί μου που έρχεται τον άλλο μήνα και δεν σέβεται αυτή κοπέλα.

Η Ιλάειρα είναι σε μία ευαίσθητη κατάσταση προσπαθώ να τη διαφυλάξω, να μην ασχοληθεί καθόλου με αυτό το θέμα. Έχουμε που έχουμε τα θέματά μας με την εγκυμοσύνη που είναι από τον πρώτο μήνα μία δύσκολη εγκυμοσύνη και πήραμε χαρά που μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Κάποια πράγματα είναι αδιανόητα. Πρέπει να σταματήσει αυτή η κοπέλα να δημιουργεί πρόβλημα σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους, γιατί έχω μιλήσει και με άλλους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα από αυτό το κορίτσι.

Να καταλάβει ότι αυτά που λέει τα ακούνε άνθρωποι. Τα ακούνε οι μαθητές μου, τα πεθερικά μου... Με κάλεσε στην εκπομπή της κι εγώ αρνήθηκα να πάω. Δεν μπορώ να πάω σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει κανένα μέτρο, κανένα όριο, που φτύνουν, που βρίζουν... Μου δεσμεύτηκε εξωδικαστικά ότι θα κατεβάσει τα βίντεο και δεν τα κατέβασε. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δεν ζητάω κάτι ούτε λεφτά από τη Super Κική, αυτό που ζητάω είναι να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά μου και να κατεβάσει τα προσβλητικά βίντεο από το διαδίκτυο, γιατί σε πέντε χρόνια θα τα αντιμετωπίσει το παιδί μου», ανέφερε.