Ασημένια Βουλιώτη: Οι Ψυχοκόρες και η συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα - Ποια είναι όταν οι κάμερες κλείνουν

Η σπάνια συνέντευξη της πρωταγωνίστριας του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ασημένια Βουλιώτη: Οι Ψυχοκόρες και η συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα - Ποια είναι όταν οι κάμερες κλείνουν

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουνίου ήταν η Ασημένια Βουλιώτη, η οποία υποδύεται την Δεσποινιώ στην επιτυχημένη σειρά του καναλιού, Ψυχοκόρες (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση).

Η ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία της και τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις και για το νέο της επαγγελματικό βήμα, τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Υπάρχω", που έχει θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και η ίδια θα υποδύεται την Μαρινέλλα, στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα όπου θα παίζει τον τραγουδιστή στα νιάτα του.

Οι δηλώσεις της Ασημένιας Βουλιώτη

«Τρομερή πρόκληση για μένα να υποδυθώ τη Μαρινέλλα. Δε θα ντουμπλάρουν τη φωνή μου. Ευελπιστώ να ακουμπήσω αυτή τη γυναίκα είδωλο, μύθο. Δεν έχει τύχει να βρεθώ μαζί της, δυστυχώς! Θα το ήθελα πάρα πολύ. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αυτήν, έχω δει πολλά βίντεο. Με τη ζωή της κατά τη διάρκεια που ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη, γιατί εμένα αυτό με αφορά. Τη θαυμάζω τρομερά, την άκουγα από πολύ μικρή γιατί η μητέρα μου έχει μεγάλο έρωτα μαζί της.

Σκηνοθετεί ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος. Είναι καταπληκτικός. Μου είπαν "Μαρινέλλα, ελάτε να κάνουμε ένα κάστινγκ". Σοκ! Εκείνη τη μέρα ήμουν μόνη μου, είχα λάβει τις σκηνές, τις είχα μελετήσει και έκανα οντισιόν. Πέρασε καιρός, με "κοσκίνισαν” μέχρι να πάρω τον ρόλο! Ήθελα να δουν πώς ερμηνεύω, πώς τραγουδάω. Γιατί δεν είναι μόνο η ερμηνεία. Μιλάμε για έναν ρόλο συγκλονιστικό, για μία γυναίκα μύθο στην Ελλάδα. Ήταν σταθμός στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη», είπε αρχικά.

«Ο Χρήστος Μάστορας είναι φοβερός ηθοποιός. Πέρα από τη φοβερή φωνή... Είναι συγκλονιστικός, μου δίνει πάρα πολύ στην πρόβα. Τώρα είμαστε στη φάση που ξεκινάμε γυρίσματα. Έχουμε κάνει πρόβες. Την Παρασκευή έχω το πρώτο δικό μου γύρισμα. Μέσα σε δύο μήνες θα έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, γιατί ξέρεις αυτές οι διαδικασίες παίρνουν χρόνο, μπορεί να πάρει και περισσότερο», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Όσον αφορά στις Ψυχοκόρες, αποκάλυψε: «Κάνουμε παρέα με τα κορίτσια. Ειδικά με τη Μαριάννα Κιμούλη κάνουμε πολύ καλή παρέα. Και με την Άννα Λουϊζίδη ήμασταν στο ίδιο έτος στη σχολή» και έπειτα ανέφερε για την προσωπική της ζωή: «Μια μέρα που δεν έχει γύρισμα, θα ξυπνήσω κατά τις 9, θα κάνω καφέ, θα πάω για τρέξιμο. Μου αρέσει πάρα πολύ η φύση και όταν μπορώ πηγαίνω και στη θάλασσα και κολυμπάω. Παλαιότερα έκανα και χειμερινή κολύμβηση. Δεν τρελαίνομαι να μαγειρεύω, αλλά μπορώ να μαγειρέψω. Μου αρέσει πάρα πολύ να πηγαίνω σινεμά, τα ταξίδια...».

Δείτε επίσης: Η “Ψυχοκόρη” Δεσποινιώ Πολύζου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο YOU