Πέτρος Νάζος: Η απάντηση στην Ιωάννα Τούνη - «Ζητώ συγγνώμη για το σχόλιο μου! Από εκεί και πέρα...»

Το Happy Day τον υποστήριξε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Νάζος: Η απάντηση στην Ιωάννα Τούνη - «Ζητώ συγγνώμη για το σχόλιο μου! Από εκεί και πέρα...»

Ο Πέτρος Νάζος βρήκε μέσω skype στην εκπομπή Happy Day του ALPHA ώστε να απαντήσει στους χαρακτηρισμούς της Ιωάννας Τούνη μετά το βίντεο που τράβηξε από την βίλα που μένει στην Μύκονο, αλλά και να ξεκαθαρίσει την δήλωση που έκανε περί ακαταλληλότητας.

Για όσους δεν γνωρίζουνε, η επιχειρηματίας βρίσκεται στο νησί των ανέμων με τις inlfuencers της Bubblegun με αφορμή τη νέα συλλογή των μαγιό για το 2024. Χθες 4/6 ο δημοσιογράφος βγήκε στο Super Κατερίνα και πρόβαλλε το βίντεο που τράβηξε (χωρίς να το γνωρίζουν τα κορίτσια) από την πισίνα που έκαναν την φωτογράφιση με τα μαγιό. Τα σχόλια του ωστόσο, προκάλεσαν χαμό.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Νάζος είπε πως θα έπρεπε να βάλουν το σήμα ακαταλληλότητας καθώς οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν αποκαλυπτικές. Μάλιστα, σχολίασε πως η Ιωάννα θα μπορούσε να βάλει ένα άλλο μαγιό και όσο τόσο αποκαλυπτικό, από την στιγμή που είναι μαμά.

Στην εκπομπή βγήκε την ίδια στιγμή η Δήμητρα Αλεξανδράκη υποστηρίζοντας την φίλης της, ενώ λίγο αργότερα η Ιωάννα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τον έκραξε άσχημα με χαρακτηρισμούς.

Η απάντηση του Πέτρου Νάζου στην Ιωάννα Τούνη

Βγαίνοντας λοιπόν σήμερα Τετάρτη 5/6 στο Happy Day, ο Πέτρος Νάζος είπε: «Κάποια στιγμή πέφτει μπροστά μου η Ιωάννα που τότε δεν έκανε και τίποτα. Όταν ανέβασα το βίντεο είχε φτάσει το μισό εκατομμύριο. Την επόμενη ημέρα που την είδα της είπα να βάλω κάπου το όνομα της, μου λέει δεν είμαι κάτι, είμαι πόρτα σε ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη. Και το δεύτερο έκανε πάνω από μισό εκατομμύριο. Εκείνη την εποχή ο κόσμος μου έδινε λεφτά για να μπει στο κανάλι. Αν δεν ήσουν τότε η αφρόκρεμα της showbiz δεν έμπαινες. Με την Ιωάννα έχουμε κάνει διάφορα βίντεο και συνεντεύξεις. Το φάουλ που έκανα ήταν για το Α με ένα τόνο αστείο γιατί τα ρεπορτάζ μου δεν κράζουν κανέναν. Την Ιωάννα την έχω αποθεώσει. Όταν είδα από τα story ότι θα κάνουν φωτογράφιση, τότε πήγα στην βίλα».

«Αυτό το σχόλιο για το μαγιό το βρίσκω άτοπο. Αν έχεις το σώμα κι την διάθεση το βάζεις. Το Α το είπες με μια διάθεση για χιούμορ επειδή σε ξέρω. Θεωρώ ότι η Ιωάννα έχασε το δίκιο της με τον αιχμηρό λόγο της. Δηλαδή ξεφτίλα, γελοίε... αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι τόσο τραγικό...», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ενώ, ο Πέτρος Νάζος ολοκλήρωσε: «Ζητώ συγγνώμη για το σχόλιο μου. Η ομάδα της ενοχλήθηκε. Εκεί ζητάω συγγνώμη. Αλλά πάντα το λέω χαριτολογώντας. Ειδικά με την Ιωάννα που την έχω αποθεώσει πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο να με βρίσει τηλεφωνικά. Από εκεί και πέρα και για εκείνη είναι φάουλ να μιλάει με τέτοιους χαρακτηρισμούς από την στιγμή που έχει τόσους followers».