Δανάη Μπάρκα: Ταξίδεψε εκτός Αθηνών για λίγες μόνο ώρες - Το πρόσωπο που συνάντησε και οι κοινές φωτογραφίες

Η αποκάλυψη μέσα από το instagram της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα πολύ φωτεινό πρόσωπο και έτσι μοιράζεται πάντα με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό όλα τα ευχάριστα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή της. Οι λογαριασμοί της στα social media αποτελούν μάλιστα έναν αγαπημένο της τρόπο επικοινωνίας

Την Τρίτη 4/6 η παρουσιάστρια έκανε μια ακόμη γιορτινή αποκάλυψη με την ανάρτησή της στο instagram. Η ίδια λοιπόν, αποκάλυψε πως ταξίδεψε αυθημερόν στην Καλαμάτα από την Αθήνα για έναν και μόνο σκοπό.

Πιο αναλυτικά, η βαφτιστήρα της Δανάης Μπάρκα είχε τα γενέθλιά της και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει η νονά από τους καλεσμένους του πάρτι. Η παρουσιάστρια όχι μόνο ταξίδεψε στον τόπο διαμονής της βαφτιστήρας της, αλλά απήλαυσε στο έπακρο το απόγευμα της Τρίτης 4/6.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Τον πρώτο χρόνο όταν έχασα τον παππού μου δεν ξαναμπήκα στο σπίτι της γιαγιάς μου»

Το ταξίδι που έκανε η Δανάη Μπάρκα για ιδιαίτερο σκοπό

«Καλαμάτα για λίγες ώρες για να γιορτάσουμε το Θαλασσακι μας.
Να σε χαιρόμαστε Θαλασσάκι μου όμορφο!
Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι η νονά σου και τόσο ευγνώμων που έχω αυτή την αγκαλιά να με σφίγγει κάθε φορά που σε βλέπω !!
Να ταξιδεύεις πάντα σε θάλασσες καθαρές,με ωραίους ανθρώπους γύρω σου.
Σ’αυτόν τον περίεργο κόσμο που ζούμε,να έχεις πάντα φάρους φωτεινούς που θα σε οδηγούν σε ήρεμα καθαρά λιμάνια
Σ’αγαπάω», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.


Πριν από λίγες ημέρες η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, Πάμε Δανάη πως βάφτισε και πάντρεψε πολύ αγαπημένα της πρόσωπα: «Εγώ παιδιά βάφτισα, πάντρεψα και τι δεν έκανα! Είχαμε πολλά events. Παντρέψαμε τη φίλη μας τη Ναταλία και χτες βάφτισε η μαμά! Έγινε νονά! Περάσαμε πολύ ωραία, νομίζω είναι η πιο ωραία βάφτιση που έχω πάει. Εγώ με αυτά τα events δεν το 'χω γενικά, πάντα υπάρχει μία “καθίζηση”, αλλά χτες ήταν μαγική η βραδιά. Συνοδευόμουν!» είπε η Δανάη Μπάρκα, με τον συνεργάτη της, Άρη Καβατζίκη, να της απαντάει με χιούμορ: «Συγχαρητήρια και εις ανώτερα», (δείτε εδώ το βίντεο).