Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο - Ναρκωμένη στο κρεβάτι του χειρουργείου

Λίγο μετά τη γέννηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ημέρα ξημέρωσε το πρωί της Τρίτης 4/6 για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με τον ίδιο να επιλέγει να ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου με την αγαπημένη του, Ελένη Κολτζή (δείτε εδώ το νυφικό) ανήμερα των γενεθλίων του.

Σαν σήμερα μάλιστα πριν από 55 χρόνια η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στη ζωή τον μοναχογιό της, Γιάννη Παπαμιχαήλ. Έτσι λοιπόν η επιλογή ημέρας του γάμου του Παπαμιχαήλ δεν ήταν καθόλου τυχαία θεωρούμε.

Μέσα από το προφίλ της ηθοποιού στο instagram, το οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, είδαμε μια σπάνια φωτογραφία από τη στιγμή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει γεννήσει. Όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο, η ηθοποιός βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου με κλειστά μάτια - μετά τη νάρκωση λόγω της επέμβασης καισαρικής τομής, που είχε κάνει για να γεννήσει το παιδί της.

Δείτε επίσης: Το YOUWEEKLY στο Α' νεκροταφείο Αθηνών - Πως είναι εν έτει 2023 ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τον τοκετό στον γιο της

«Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής», αναγράφεται στην ανάρτηση του προφίλ ''Alikivougiouklakiofficial''.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Τοκετός
Αλίκη Βουγιουκλάκη - Instagram

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε κάνει μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση τον Ιούλιο του 2023 όταν συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον γιο της να γράφει σε ανάρτηση στο instagram: «27 χρόνια… λείπεις σε όλους αλλά δε σε ξέχασε κανείς! Το χαμόγελο σου ηχεί στην αιωνιότητα!».