Απόστολος Ρουβάς: Σπάνια φωτογραφία με το παιδί του - Μπαμπάς και γιος αγκαλιά μαζί στη φύση

Έχουν περάσει 8 μήνες από την ημέρα που έγινε πατέρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Ρουβάς περπατάει τους τελευταίους μήνες σε μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πίστα της ζωής, η οποία άνοιξε για τον γνωστό σεφ από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο γιος του.

Η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που ήθελε πολύ ο Απόστολος Ρουβάς και έτσι μαζί με τη σύντροφό του, Φανή αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Πριν από 8 μήνες λοιπόν οι δύο τους έγιναν γονείς.

Δείτε επίσης: Τελευταίες βουτιές λίγο πριν γίνουν γονείς - Η φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά με την εγκυμονούσα Φανή Γιαβρίδου στην παραλία

Η σπάνια φωτογραφία του Απόστολου Ρουβά μαζί με τον γιο του

Τη Δευτέρα 3/6 ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε στο instagram μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τον γιο του. Οι δύο τους είναι αγκαλιά σε μία από τις βόλτες του στη φύση χαζεύοντας τη δύση του ηλίου μπροστά από ένα συντριβάνι.

Απόστολος Ρουβάς - Γιος

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας και μάλιστα πριν έρθει ο γιος του στη ζωή, ο γνωστός σεφ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day μιλώντας για τη δημιουργία οικογένειας και για την πατρότητα: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Δεν μαγειρεύω πάντα, έχω τη διάθεση όμως το απολαμβάνω. Θα το ήθελα να κάνω οικογένεια είναι η αλήθεια, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, για τα συναισθήματα που σου προσφέρει, είναι δημιουργία. Θα πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί μια οικογένεια. θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό», (δείτε εδώ το βίντεο).