Μαίρη Συνατσάκη: «Είπα κοίτα να δεις...» - Το σχόλιο της για τη σιωπή του Ίαν Στρατή στο συμβάν με τον Ψινάκη στο J2US

Ενοχλήθηκε που δεν την υπερασπίστηκε ο σύντροφός της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: «Είπα κοίτα να δεις...» - Το σχόλιο της για τη σιωπή του Ίαν Στρατή στο συμβάν με τον Ψινάκη στο J2US

Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 4/6 με την influencer να σχολιάζει μεταξύ άλλων την πρόσφατη νύξη του ονόματός της στο Just the 2 of us από τον Ηλία Ψινάκη.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός manager υπήρξε σε ένα Live του show, guest κριτής και τότε λοιπόν είχαμε δει τον ίδιο να φέρνει σε αμήχανη θέση τον Ίαν Στρατή αναφορικά με τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ τι είχε γίνει). Από τη μεριά της η Συνατσάκη απάντησε σχετικά με το αν της άρεσε ή όχι η στάση του Ίαν.

Η νέα δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη για το περιστατικό με τον Ίαν Στρατή και τον Ηλία Ψινάκη στο J2US

«Όλο αυτό μου άφησε μια αχρείαστη γεύση. Κάτι που δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει αφού το πάμε στη γευσιγνωσία, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Νομίζω ότι όλο αυτό έχει καταλαγιάσει και ανήκει στο παρελθόν, ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και προχωράμε, συνεχίζουμε.

Εγώ είπα μπράβο στον Ίαν, μακάρι να είχα την ψυχραιμία του, έκανε το καλύτερο και επειδή είναι άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει στο κομμάτι της παρουσίασης στην τηλεόραση - έχει κάνει άλλα πράγματα εκεί - η τηλεοπτική του εμπειρία σε αυτό προσωπικά με ενθουσίασε. Είπα κοίτα να δεις τι ωραία που το χειρίστηκε, το έκλεισε αυτό το πράγμα, δεν το άνοιξε καθόλου, δεν εξέθεσε κανένας περισσότερο.

Οπότε από εμένα ήταν πολύ σωστή η αντίδραση από μεριάς του και πολύ σωστή η αντίδραση της Πηνελόπης από την άλλη γιατί μίλησε. Την Πηνελόπη την αφορούσε αυτό το πράγμα. Δεν είναι να πετάμε την κουβέντα metoo κίνημα. Άνθρωποι έχουν πονέσει, έχουν χάσει τις ζωές του και δεν αναφέρομαι σε εμένα. Έκανε πολύ καλά που και εκείνη ξεκαθάρισε κάποια πράγματα, θαύμασα αυτά τα 2,5 λεπτά. Ο καθένας θεωρώ ότι αντέδρασε ιδανικά σε αυτό το τόσο απότομο πράγμα, είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η αντιπάθεια ανάμεσα στα δύο πρόσωπα ξεκίνησε το 2022 όταν ο Ηλίας Ψινάκης ως guest βρέθηκε στο X-factor. Σε ένα από τα live λοιπόν, βρέθηκε στα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα "αστείο", μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα.