Super Κική: «Μου κράζανε τους παρουσιαστές τους για να με πάρουν με το καλό! Ντροπή αλήθεια» - "Άδειασε" πάνελ και ρεπόρτερ μετά την "επίθεση" έξω από τα δικαστήρια

«Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιον δουλεύουν από όλους. Τους εαυτούς τους, τον κόσμο;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κική: «Μου κράζανε τους παρουσιαστές τους για να με πάρουν με το καλό! Ντροπή αλήθεια» -

Ένα έντονο σκηνικό εκτυλίχθηκε έξω από τα δικαστήρια σήμερα το πρωί, Τρίτη 4/6, καθώς η Super Κική, η οποία βρέθηκε εκεί λόγω του Μαυρίκιου Μαυρικίου (δείτε εδώ τι έχει συμβεί και τι της ζητάει), "επιτέθηκε" στους δημοσιογράφους που την περίμεναν απέξω και ρωτούσαν για μία δήλωσή της (δείτε εδώ το βίντεο).

Η συμπεριφορά της αυτή σχολιάστηκε πολύ έντονα από διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, και όχι μόνο, και έτσι η ίδια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από κάποια story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες μετά.

Η απάντηση της Super Κικής για την "επίθεση" στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια

«Ακούστε τώρα ένα θέατρο του παραλόγου. Με παίρνουν χθες όλοι οι δημοσιογράφοι. Τους λέω "δεν έχω σκοπό να πω μιλήσω, το θεωρώ γελοίο το γεγονός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό". Τους λέω "ασχοληθείτε με κάτι όντως πιο σημαντικό και αν δε θέλετε να παίξετε κάτι δραματικό και είστε διασκεδαστές, να παίξετε κάτι διασκεδαστικό, αλλά να έχει νόημα.

Μου λένε "ρε Κική, κάνεις 30αρια και 40αρια και κάνουν 7-8 την μέρα και λένε ότι πήγαν καλά, είναι λογικό αν κάνεις 30αρια και 40αρια". Λέω όχι, ότι δε θέλω. Τέλος πάντων, με κυνηγάνε στο δικαστήριο, κάνανε σαν μανιακοί, λες και έχει γίνει φόνος σε νηπιαγωγείο. Τέτοια φάση. Και μετά, θέλουν να βγουν κι από πάνω, ότι είναι δουλειά. Αυτό δεν είναι δουλειά, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία».

«Μεταξύ μας όλοι ξέρουμε τι γίνεται, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει, ότι όλα είναι για το πανηγύρι. Έξαλλοι όλοι, ότι "Χριστέ μου τι έχει συμβεί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή". Δε σέβονται τον κόσμο λίγο ρε. Οι άνθρωποι που τους βλέπουν όντως έχουν προβλήματα και θέλουν όντως λίγο να διασκεδάσει η ψυχούλα τους. Δε νομίζω ότι αφορά κανέναν ο Μαυρίκιος και η Σούπερ Κική. Πόσω μάλλον ο Μαυρίκιος ρε παιδιά.

Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Και μετά, ήρθανε όλοι οι δημοσιογράφοι, με βρήκαν χωρίς κάμερα και μου κράζανε τους παρουσιαστές τους για να με πάρουν με το καλό. Για να δείτε τι γίνεται. Και τους λέω "ρε παιδιά, με τι στομάχι την κάνετε αυτή τη δουλειά;". Πρέπει να έχεις στομαχάρα. Άνιωθοι άνθρωποι, σαν ζόμπι με τα μικρόφωνα. Λέω δεν παίζει αυτό... Ντροπή αλήθεια».

«Εντωμεταξύ λέει ο Λιάγκας, από ότι αποσπάσματα είδα, “δεν είχαμε εμείς τη καήλα της Σούπερ Κικής”, κι έχει στείλει ο ίδιος συνεργείο. Δηλαδή, ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιον δουλεύουν από όλους. Τους εαυτούς τους, τον κόσμο; Δεν έχω καταλάβει. Να είναι καλά οι άνθρωποι, να βγάζουν το ψωμάκι τους. Μέσα από την καρδιά μου ρε παιδιά, δεν είμαι καμιά σοφή γριά, αλλά όσο πιο τίμια το βγάζεις, τόσο πιο καλά σε πάει. Όσο έχεις στομαχάρα και αντέχεις να κάνεις που@@@@@@κια για να βγάζεις λεφτά, τόσο θα είσαι δυστυχισμένος, όσα και να πετύχεις στη ζωή σου. Είναι δοκιμασμένα όλα».

«Και επειδή είδα κάτι σχολιάκια στο πάνελ, σε κανένα tik tok, δεν αναφέρομαι σε αυτούς που με ακολουθούν, αλλά επειδή θα ταξιδέψει αυτό το βίντεο και είδα απορίες "τι κάνει αυτή η ανειδίκευτη Super Κική;", είμαι εδώ για να σας λύσω τις απορίες. Γιατί δεν με ρωτάτε τόσο καιρό τι κάνω. Αρχικά, έχω σπουδάσει ηθοποιός. Δεύτερον, κάνω σάτιρα, κωμωδία, ό,τι μπορείς να φανταστείς σε παράσταση. Είμαι Influencer, σας αρέσει δεν σας αρέσει. Επίσης είμαι και επιχειρηματίας, αυτοδημιούργητη, χωρίς να χρειαστεί να πάρω ούτε μία χρυσή πιπ@@λα».