Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρετάει σιγά σιγά το Mega - Η κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη το μεσημέρι της Τρίτης 4/6

Ξεκίνησε την εκπομπή με πλάνα από...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρετάει σιγά σιγά το Mega - Η κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη το μεσημέρι της Τρίτης 4/6

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να αποχωριστεί το Mega, καθώς φέτος ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον σταθμό και όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει την παρουσία της εκεί και ειδικότερα την εκπομπή ''Ελένη''.

Η ίδια μπορεί να μην έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, όπως ούτε το κανάλι, σε κάθε περίπτωση όμως καταλαβαίνει κανείς από τις ατάκες και κυρίως από τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη στο instagram, πως έρχεται μια αλλαγή στη ζωή της.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Μεταγραφή ''μεγατόνων'' - Οριστική αλλαγή καναλιού και ζώνης από το 2025

Οι επικρατέστερες συζητήσεις θέλουν την Ελένη Μενεγάκη μακριά από το Mega, επομένως εκείνη περνάει τις τελευταίες ημέρες της στο Μεγάλο κανάλι. Την Τρίτη 4/6 είδαμε την παρουσιάστρια να ξεκινάει την εκπομπή της με πλάνο μέσα από το καμαρίνι της, την ώρα που η ίδια έβγαινε προς το πλατό.

Θα έλεγε κανείς, πως η κίνηση αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η παρουσιάστρια με τον τρόπο αυτό μοιράζεται για τελευταίες φορές προσωπικούς της χώρους με το τηλεοπτικό κοινό της.

Τα πλάνα από το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

«Λοιπόν, καλησπέρα σας και καλώς μας ήρθατε. Τι καυτή ημέρα είναι αυτή ρε παιδιά; Δώσε, δώσε, δώσε...ρε δώσε να έχουμε χαρές γιατί είναι ωραία η ημέρα σήμερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ατάκα μάλιστα της παρουσιάστριας - πριν από λίγες ημέρες - στον αέρα της εκπομπή της: «Κλείσε μία δουλίτσα για του χρόνου, γιατί εγώ δεν θέλω να περιμένεις, έχεις οικογένεια», αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία ακόμη σε κανένα άλλο κανάλι, με τις φήμες που την θέλουν να μείνει εκτός τηλεόρασης του χρόνου να οργιάζουν (δείτε εδώ το βίντεο).