Λίτσα Πατέρα: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο πλατό του Πρωινού - Η τούρτα υπερπαραγωγή και η τεράστια ανθοδέσμη

Δεν το περίμενε καθόλου!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο πλατό του Πρωινού - Η τούρτα υπερπαραγωγή και η τεράστια ανθοδέσμη

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή 4/6 για την Λίτσα Πατέρα, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Βγήκε κανονικά στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, για να παρουσιάσει τα ζώδια και εκεί που δεν το περίμενε, εμφανίστηκαν όλοι γύρω της και της έκαναν έκπληξη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, η Ελένη Βουλγαράκη, η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Τάσος Τεργιάκης και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου συγκεκριμένα μπούκαραν στο πλατό κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα και με μια τεράστια ανθοδέσμη στα χέρια τους και της ευχήθηκαν. Τραγούδησαν όλοι μαζί, εκείνη έσβησε τα κεράκια της και τους ευχαρίστησε όλους για την όμορφη κίνησή τους.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα - Το πραγματικό ονοματεπώνυμό της, η αυτοκτονία που την στιγμάτισε και οι δυο γάμοι

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Λίτσα Πατέρα

Το παράπονό της για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 22/5 με τη γνωστή αστρολόγο να κάνει σε πρώτη φάσεις τις αστρολογικές προβλέψεις της σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον μερικών από των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης (δείτε εδώ τι δηλώνει για την Ελένη Μενεγάκη).

Στη συνέχεια, η αστρολόγος αναφέρθηκε στο δικό της επαγγελματικό μέλλον καθώς τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στη στήλη των ζωδίων στο Πρωινό. Η ίδια λοιπόν εξήγησε, πως δεν γνωρίζει ακόμα τι θα συμβεί με την ίδια.

Τέλος, η Λίτσα Πατέρα δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της με τον προγραμματισμό του Πρωινού, καθώς τελευταία έχει μειωθεί ο χρόνος της στην εκπομπή με αποτέλεσμα η ίδια να μην νιώθει πως μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στο Πρωινό. Ο καθένας ξέρει τι θα κάνει στην εκπομπή του, εγώ ξέρω τι θα έπρεπε να πω και επειδή απευθύνομαι στον κόσμο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που κάνω, πιστεύω πάρα πολύ και για αυτό έχει διαρκέσει πάρα πολλά χρόνια - η ώρα δεν μου φτάνει - αλλά δεν πειράζει, έχω και το περιοδικό διαβάζουν και από εκεί», είπε η Λίτσα Πατέρα.