Ελένη Μενεγάκη: «Η μικρή μου κόρη, μου έλεγε "αχ δε μπορώ, έχω ένα άγχος"» - Τι συνέβη στο σπίτι της στα Μελίσσια με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Ο διάλογος μητέρας και κόρης για τον λόγο που αγχώνεται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Η μικρή μου κόρη, μου έλεγε

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου, προβλήθηκε ένα θέμα για το άγχος και το πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων στην καθημερινότητά τους και όχι μόνο και έτσι ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση στο πλατό.

Το λόγο πήρε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποκάλυψε τον λόγο που η μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου, έχει μεγάλο στρες, ενώ μάλιστα ανέφερε και τον διάλογο που έκαναν και όσα την συμβούλευσε η ίδια, καθώς πρόκειται για μία πολύ τρυφερή ηλικία (δείτε εδώ την έκπληξη που της ετοίμασε για το 9ο πάρτι γενεθλίων της).

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα

«Το άγχος πραγματικά είναι αυτό που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ στη ζωή όλων των ανθρώπων. Εδώ πια και τα μικρά παιδιά σου λένε ότι έχουν άγχος. Να, η μικρή μου κόρη, μου έλεγε "έχουμε κολύμβηση αύριο και θα κάνουμε αγώνες και φοβάμαι, και αν δε πάω καλά… Της λέω "δε πειράζει παιδί μου, δεν θα χαθεί ο κόσμος" και μου λέει "αχ δε μπορώ, έχω ένα άγχος". Λέω, "άγχος σε αυτή την ηλικία δεν επιτρέπεται". Άρα, από μικρά παιδιά ξεκινάει και μπαίνει το άγχος στη ζωή μας. Το άγχος μπαίνει σε πολύ μικρή ηλικιακή φάση στη ζωή μας και φτάνει μέχρι όσο ζούμε, υπάρχουν λόγοι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Όταν η μικρή μου κόρη πηγαίνει στον παππού και στη γιαγιά της...» - Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα και τον Ματέο Παντζόπουλο

Η σπάνια κοινή τους έξοδος

Πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με την μικρότερη της οικογένειας, Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από τη σχέση της και τον έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως είδαμε από τον φωτογραφικό φακό που τις απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από όταν ήταν λίγο πιο μικρή. Από την άλλη, η παρουσιάστρια του MEGA, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και αέρινη, μέσα στο girly φόρεμα της!

Δείτε επίσης: Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη