Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Super Κικής: «Ως εδώ! Απαράδεκτο όλο αυτό που είδα! Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα»

Τα σχόλια μετά την "επίθεση" της Influencer στους δημοσιογράφους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Super Κικής: «Ως εδώ! Απαράδεκτο όλο αυτό που είδα! Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα»

Σήμερα, Τρίτη 4/6, πραγματοποιήθηκε η δίκη για την υπόθεση που άνοιξε πριν από λίγους μήνες με πρωταγωνιστές την Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου (δείτε εδώ από που ξεκίνησαν όλα) και πλήθος δημοσιογράφων και κάμεραμαν βρέθηκαν στο σημείο για να αποσπάσουν δηλώσεις και πλάνα τους.

Η μελαχρινή Infulencer, ωστόσο, αντέδρασε έντονα όταν είδε όλον αυτό τον κόσμο έξω από τα δικαστήρια και τους "επιτέθηκε", με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, να δείχνει live το σκηνικό (δείτε το εδώ). Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, λίγο μετά πήρε τον λόγο και ξέσπασε εναντίον της.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για την συμπεριφορά της Super Κικής στους δημοσιογράφους

«Ως εδώ! Απαράδεκτο, απαράδεκτο όλο αυτό που είδα. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε είπε στα παιδιά; Είναι δυνατόν; Ακούμε να μας λέει ότι είμαστε τρελοί η Super Κική; Εμείς φταίμε όμως. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα. Δε το περίμενα αυτό από τη Super Κική, γιατί είναι καλό παιδί, εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση ενός πολύ καλού παιδιού. Δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και να μας λέει όλους τρελούς», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Επειδή η Super Κική της προάλλες είχε μιλήσει και για κάποια εισοδήματα που έχει το χρόνο από το Youtube, κάποια εξωφρενικά ποσά, να πούμε ότι τα παιδιά που είναι εκεί, και οι δημοσιογράφοι, δε βγάζουν τα ίδια ούτε σε επτά ζωές. Και μακάρι να βγάζανε τα ίδια με τη Super Κική και παραπάνω, αλλά δεν αμείβονται τόσο καλά γιατί αυτή η ζωή είναι άδικη και κάνουν μια κανονική, σκληρή και αξιοπρεπέστατη δουλειά».