Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με φέρνεις σε δύσκολη θέση» - Η αμηχανία του όταν τον ρώτησαν για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρη Μόργκαν

Η στιγμή που βλέπει σε βλέπει σε βίντεο τον Fipster για την φιλάει στο στόμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με φέρνεις σε δύσκολη θέση» - Η αμηχανία του όταν τον ρώτησαν για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρη Μόργκαν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο του βίντεο στο Raw House στο Youtube, ενώ μαγείρευε ρωτήθηκε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν (δείτε κοινές φωτογραφίες). Πρόκειται για την επόμενη σχέση της δημοσιογράφου, μετά το χωρισμό τους έπειτα από 6 χρόνια κοινής πορείας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε πως είναι αμήχανο να μιλάει για το νέο σύντροφός της και γενικά τη σχέση τους, ωστόσο ανέφερε πως δεν ενοχλείται.

Η απάντηση Βασάλου για Βαλαβάνη - Μόργκαν

«Ευρυδίκη Βαλαβάνη Βαλαβάνη – Μόργκαν! Πρέπει να απαντήσω τώρα σε αυτό; Μια χαρά τους βλέπω. Δεν ενοχλούμαι. Έχει προχωρήσει η Ευρυδίκη, όλοι έχουμε προχωρήσει τη ζωή μας, απλά είναι αμήχανο να σχολιάζω τώρα πως μου φαίνεται η επόμενη σχέση της Ευρυδίκης, που έχουμε περάσει έξι χρόνια μαζί. Μη με ρωτάς τέτοια πράγματα, με φέρνεις σε δύσκολη θέση σε παρακαλώ πάρα πολύ. Απολύεσαι», είπε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό "χτύπημα"

Ο Fipster πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στο προφίλ του στο Tik Tok ένα βίντεο στο οποίο φιλάει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο στόμα και αφού του ζήτησαν οι διαδικτυακοί του φίλοι να το δείξει στον Κωνσταντίνο Βασάλο, έτσι και έκανε.

«Κωνσταντίνε πρέπει να σου δείξω κάτι», του είπε τραβώντας βίντεο με το κινητό του, «Ποπο έπεσα από τα σύννεφα. Τι είναι αυτό; Μπορώ να απαντήσω κάτι σε αυτό αλλά δεν θα το κάνω. Ε άστο τώρα. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ από την ζήλεια μου», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο το είχε ήδη δει.

Να σημειώσουμε πως Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρά το χωρισμό τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και έχει τύχει πολλές φορές να συναντηθούν σε εξόδους τους.