Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η αλήθεια είναι ότι...» - Συγκινημένη στον αέρα του Super Κατερίνα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν

Πολύ φορτισμένη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η αλήθεια είναι ότι...» - Συγκινημένη στον αέρα του Super Κατερίνα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου, και συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου για διάφορα θέματα, από το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Ιωάννα Τούνη στη Μύκονο (δείτε εδώ), μέχρι και τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για εκείνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κοινό αναρωτιέται εάν η επιχειρηματίας και μοντέλο ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφό της, τον οποίο παντρεύτηκε στα κρυφά λίγο καιρό πριν ούτε και η πρώτη φορά που η ίδια καλείται να απαντήσει για κάτι τέτοιο, ωστόσο αυτή τη φορά υπήρξε μία συναισθηματική φόρτιση από πλευράς της την ώρα που μιλούσε για το συγκεκριμένο θέμα.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι όντως συμβαίνει όλο αυτό, αλλά… Όλα καλά!», είπε με τρεμάμενη φωνή, εκφράζοντας την επιθυμία της να γίνει μητέρα, με το πάνελ να της εύχεται να ζήσει σύντομα αυτό το θαύμα και να μην στενοχωριέται που δεν συνέβη αυτή τη φορά.

Δείτε επίσης: Το βίντεο που μαρτυρά τη σχέση της με τη μητέρα του συζύγου της

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Επτασφράγιστο μυστικό κρατά η Δήμητρα Αλεξανδράκη το ποιος είναι ο σύντροφός της, ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της στα δύσκολα και στα εύκολα, ο άνθρωπος που μοιράστηκε μαζί του το φετινό καλοκαίρι, ο άνθρωπος που στο παρελθόν της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη είπε το ναι, χώρισαν αλλά τα ξαναβρήκαν (δείτε εδώ το δαχτυλίδι που της έδωσε και πως έγινε η επανασύνδεσή τους). Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα από τα πιο τρυφερά τους στιγμιότυπα, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αγκαλιασμένοι με τα μαγιό τους στο σκάφος με το οποίο σάρωσαν διάφορες ελληνικές παραλίες.

«Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας! Πλάσμα μου υπέροχο , μοναδικέ μου άνθρωπε , σπάνιο αρσενικό μου ! Σε αγαπάω με όλο μου το είναι , δε με νοιάζει τίποτα αρκεί να με κρατάς στην αγκαλιά σου ????», έγραψε χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας.