Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα & Αντωνά: «Μπορεί να είναι στην αρχή μίας σχέσης! Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του δεν...»

Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν πως είναι ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα & Αντωνά: «Μπορεί να είναι στην αρχή μίας σχέσης! Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του δεν...»

Όλα δείχνουν πως ο Άρης Σοϊλέδης χώρισε με την σύντροφο που απέκτησε μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ τι συνέβη), όμως η τελευταία φαίνεται πως τώρα κάνει το επόμενο βήμα. Μετά από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε, δημιουργήθηκε η φήμη, συγκεκριμένα, πως είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε έντονα στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 4/6, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, καθώς μιλούσε με τους συνεργάτες της για τον "τηλεοπτικό της αντίπαλο".

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την φημολογούμενη σχέση Λιάγκα - Αντωνά

Αρχικά, ο Νάσος Γουμενίδης, που δημοσίευσε τη φωτογραφία, ανέφερε, αφού βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα, πως έχει κι άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν πως τα δύο αυτά πρόσωπα της τηλεόρασης είναι ζευγάρι. Θέλει, όμως, να τα παρουσιάσει στη δική του εκπομπή. Αυτό που εξήγησε, ωστόσο, είναι πως δεν ήταν μόνοι τους, αλλά στην παρέα τους είχαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Πάνο Καλίδη μαζί με την σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου, ενώ κάποια στιγμή πέρασε από εκεί και ο Γιάννης Λάτσιος.

Τότε, λοιπόν, η παρουσιάστρια επισήμανε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, γιατί ο Γιώργος είναι απέναντι και προσωπικά μου έχει φερθεί και πάρα πολύ ωραία κι έχουμε και μία πολύ καλή σχέση. Το θέμα το βγάζουμε επειδή παίζει παντού. Αν το είχα δει με τα μάτια μου, δεν θα έπαιζα ποτέ κάτι τέτοιο ή δεν θα το έλεγα ποτέ, όπως κι έχω δει έξω τον Γιώργο και με έχει δει κι ο Γιώργος. Δεν θα το έλεγα!

Κι εμένα μπορεί να με έχουν δει έξω κι ο Γιώργος με κάποιον άνθρωπο και τι σημαίνει ότι θα το πούνε; Μπορεί να είναι στην αρχή μίας σχέσης ή ενός φλερτ. Άλλο κάνεις εσύ στο Nassos blog κι άλλο εγώ κάνω εδώ στην εκπομπή. Εντάξει;

Για να ξεκαθαρίσω τη δική μου θέση. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Από εκεί και πέρα, επειδή από το πρωί είναι viral παντού, δεν καταλαβαίνω ποιους ενοχλεί. Ο άνθρωπος είναι μόνος το εδώ και πολύ καιρό κι έχει μεγάλα παιδάκια, δεν είναι κάτι κακό. Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του δεν έχει βγάλει τίποτα κι είναι πολύ διακριτικός. Για να είμαστε αντικειμενικοί. Ούτε παπαράτσι με κάποια σύντροφο ούτε έχει επιβεβαιώσει τίποτα».