Βαρύ πένθος για συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη - Η ανάρτηση με τον αποχαιρετισμό στο Instagram

Ραγίζει καρδιές...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη - Η ανάρτηση με τον αποχαιρετισμό στο Instagram

Δύσκολες στιγμές περνάει συνεργάτης τη Ελένης Μενεγάκη, καθώς μέσα σε 6 μήνες έχασε δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας του. Τα δυο πρότυπα του, με αποτέλεσμα να έχει βυθιστεί στο πένθος.

Συγκεκριμένα, 6 μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του, έφυγε από την ζωή και ο παππούς του. Θέλησε λοιπόν, να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργου Παπακώστα

Ο Γιώργος Παπακώστας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους σήμερα Τρίτη 2/6 μια φωτογραφία του παππού του ενώ έγραψε «Αντίο παππού. Δώσε ένα τεράστιο φιλί στη γιαγιά και στον μπαμπά».

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπακώστας για αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA: «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά! Υποθέτω πως...»

Γιώργος Παπακώστας θάνατος παππού

Η ανάρτηση που είχε κάνει για τον πατέρα του

«Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ. Σήμερα έφυγε ο ήρωας μου! Ο Batman μου, ο 007 μου, ο Corleone. Έχουν περάσει λίγες ώρες και ήδη αισθάνομαι ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που του πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του. Ο μπαμπάς αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο συνειδητοποιώ ότι το κενό που αφήνει είναι τεράστιο. Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα τον αποχαιρετήσουμε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Σας ευχαριστώ όλους για την θέση που έχετε στη καρδιά σας για τον άρχοντα John Pappas», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Γιώργος Παπακώστας πατέρας