Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά της Super Κικής - «Μη μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο! Δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να...»

Την πετσόκοψαν στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά της Super Κικής - «Μη μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο! Δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να...»

Αυτή την ώρα η Super Κική βρίσκεται στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων που έκανε εναντίον της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, για τα βίντεο που δημοσίευσε και υπονοεί πως το παιδί δεν είναι δικό του.

Όταν λοιπόν η instagrammer έφτασε έξω από την δικαστική αίθουσα και την σταμάτησαν οι δημοσιογράφοι, τότε εκείνη τους μίλησε με απαξιωτικό τρόπο, λέγοντας τους "τρελούς" και "παλαβούς", ενώ είπε να βρουν μια κανονική δουλειά.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά της Super Κικής

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε: «Εδώ έχει δικαίωμα να μιλήσει, έχει όμως και το δικαίωμα να μη μιλήσει. Εμείς δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να προβάλλουμε δηλώσεις της κυρίας Σούπερ Κικής και δε θα τις προβάλαμε. Εδώ όμως υπάρχει μία δικαστική διένεξη, βάση της οποίας κάνουμε ρεπορτάζ. Δεν της ζητήσαμε συνέντευξη. Δικαίωμά της είναι να μη μιλήσει. Όμως για ακόμα μία φορά...

Και άντε ο Νταλάρας είναι ο Νταλάρας! Γιατί τώρα θολώνει το μυαλό μου. Αλλά να μη μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο σε αυτή τη χώρα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ίσοι είμαστε, ίδιοι δεν είμαστε. Το να κουνάει το δάχτυλο η Σούπερ Κική η οποία έχει βγάλει 1 εκατομμύριο - και μπράβο της που θα δήλωσε - ως influnecer και να κάνει υποδείξεις σε δημοσιογράφους και να τους λέει ασχοληθείτε με κάτι άλλο πιο σοβαρό, αν μη τι άλλο, αυτό το χαρακτηρίζει μία αγένεια, μία απρέπεια και μία αισθητική, η οποία είναι τουλάχιστον απεχθής».

«Δεν είμαστε εκεί για να την ρωτήσουμε για τα νέα της. Είμαστε εκεί γιατί σύμφωνα με τον κ. Μαυρίκιου έχει κάνει συκοφαντικές δηλώσεις και έχει ανεβάσει βίντεο που τον θίγουν. Έχει ακολουθήσει την νομική οδό και για αυτό είμαστε εκεί. Ένα σεβασμό στα παιδιά που έχουν πάει εκεί και κάνουν τη δουλειά τους», σχολίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Είναι αστείο να απαντάμε στην Σούπερ Κική. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.