Super Κική: «Είστε τρελοί! Bρείτε μια κανονική δουλειά» - Η "επίθεση" στους δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων

Η αιχμηρή δήλωση με αφορμή την δικαστική διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κική: «Είστε τρελοί! Bρείτε μια κανονική δουλειά» - Η

Εκδικάζονται σήμερα Τρίτη 4/6 τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει ζητήσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής. Ζητά να κατέβουν τα βίντεο της όπου αφήνουν υπονοούμενα για την σεξουαλικότητα του και τον πατέρα του παιδιού της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση.

Στις κάμερες που βρέθηκαν έξω από την δικαστική αίθουσα, μίλησε η δικηγόρος του καλλιτέχνη, κα Καπερνάρου, η οποία δήλωσε:

«Μέσω του Μαυρίκιου Μαυρικίου, θίγεται και βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση και η εγκυμονούσα σύζυγός του, και οι οικογένειές τους. Προσέφυγε στη δικαιοσύνη γιατί έχει προσβληθεί βαθύτατα, ανυπαίτια, απρόκλητα και εξακολουθητικά αφού τα δυο βίντεο στα οποία η Super Κική αμφισβητεί την πατρότητα του τέκνου του, τη σχέση που διατηρεί με τη νόμιμη σύζυγό του και τη σεξουαλική του ταυτότητα, παραμένουν αναρτημένα στο διαδίκτυο παρά την προσπάθεια που έγινε να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Της ζητήσαμε να διαγράψει τα βίντεο και να λυθεί το θέμα. Ο κύριος Μαυρικίου δε θα παραστεί στη δίκη διότι η σύζυγός του βρίσκεται στο 3ο τρίμηνο της κύησης και θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Το μόνο που ζητάει ο κύριος Μαυρικίου είναι να μη θίγεται και να μη προσβάλλεται η προσωπικότητά του και να επανέλθει η ηρεμία στην προσωπική του ζωή».

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Super Κικής

Οι κάμερες συνάντησαν και την Super Κική κατά την είσοδο της στην αίθουσα του δικαστηρίου της Ευελπίδων. Η ίδια δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή.

«Είστε παλαβοί, είστε τρελοί. Να βρείτε μια κανονική δουλειά» είπε όταν οι δημοσιογράφοι την ρωτούσαν επίμονα για μια δήλωση σχετικά με την διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Το πρώτο πράγμα που είπε η Super Κική όταν έφτασε είναι "βλέπω τον κύριο Τσαγκρίδη με την κυρία Μπάρκα"», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1.