Κώστας Φραγκολιάς: Τι έλεγε για την Μαρία Αντωνά λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει η φωτογραφία στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Ο γνωστός άντρας που την είχε προσεγγίσει με ωραίο τρόπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: Τι έλεγε για την Μαρία Αντωνά λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει η φωτογραφία στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Σήμερα Τρίτη 4/6 στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που θέλει την Μαρία Αντωνά μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα. Παρουσιάστρια και πάνελ λοιπόν, γύρισαν προς στον Κώστα Φραγκολιά - που κάνει παρέα με την δημοσιογράφο - και τον ρώτησαν σχετικά, ενώ έφεραν μπροστά και μια "μπηχτή" που είχε αφήσει πριν μερικές ημέρες.

«Εσύ είχες καλό ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα. Μήπως κάνεις και εσύ στενή παρέα», του είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον συνεργάτη της να λέει με χιούμορ «Δεν αισθάνομαι καλά».

Μετά του μιλούσαν από το ακουστικό και ανέφεραν το όνομα της, με τον Κώστα Φραγκολιά να φεύγει από το πλατό γελώντας.

«Η ωραία προσέγγιση που έγινε με λουλούδια; Είπε τις προάλλες ότι έγινε μια προσέγγιση από έναν άντρα, ανέφερε και λουλούδια, γνωστό, που μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του και ο τρόπος με τον οποίο την προσέγγισε. Και μετά φωτογραφήθηκε μαζί του στο γήπεδο», εξήγησε η Τίνα Μεσσαροπούλου για να καταλάβουν όλοι τι εννοούν και γιατί γελάνε.

«Έχεις το ρεπορτάζ για αυτό δεν μιλάς;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το ότι κάνουν παρέα το ξέρω. Δεν σημαίνει κάτι αυτό», απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Είχα πει ότι η Μαρία είχε μια προσέγγιση. Μπορεί να είναι και επαγγελματική», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο!

Τι είχε πει χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιά για την Μαρία Αντωνά

Σχολιάζοντας τότε το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κώστας Φραγκολιάς είχε μιλήσει για τη δημοσιογράφο, λέγοντας πως αν βγει στη δημοσιότητα κάτι που την αφορά, θα γίνει χαμός.

«Αν κάτι έτσι που θα βγει, θα γίνει χαμός! Γενικότερα το λέω» είχε πει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας έπειτα από ερώτηση «Μία προσέγγιση που έχει... Ο άνθρωπος που τη προσέγγισε, μέσω της πράξης που το έκανε, γιατί μας βλέπει κι εσύ είσαι αγαπημένη του, τον εκτίμησα πάρα πολύ», χωρίς ωστόσο να πει κάτι παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας...» - Η όλο νόημα απάντηση για την προσωπική του ζωή

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: «Τα παιδιά είναι ερωτευμένα!» - Η ηχηρή αποκάλυψη και το παρασκήνιο για τη σχέση τους

Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδραση του όταν ο Μαυρικίου σχολίασε τις φήμες πως είναι σε σχέση με την Αντωνά - «Γράφουν για σένα ότι...»

Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα & Αντωνά: «Μπορεί να είναι στην αρχή μίας σχέσης! Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του δεν...»

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά της Super Κικής - «Μη μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο! Δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να...»

Μαρία Αντωνά: «Εμένα δεν μου ταιριάζανε εμφανισιακά!» - Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον φημολογούμενο σύντροφό της

Άρης Σοϊλέδης: Μετά τον χωρισμό από την Αντωνά, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη νέα σύντροφό του