Ιωάννα Τούνη: Την τραβούσαν βίντεο και δεν το είχε καταλάβει - Η χλιδάτη βίλα που μένει στην Μύκονο

Η "καυτή" φωτογράφιση δίπλα στην πισίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Την τραβούσαν βίντεο και δεν το είχε καταλάβει - Η χλιδάτη βίλα που μένει στην Μύκονο

Μετά τις οικογενειακές διακοπές στην Νάξο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Πάρη, η Ιωάννα Τούνη ετοίμασε ξανά τις βαλίτσες της και ταξίδεψε στην Μύκονο με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη και τις infliencers της Bubblegun, ώστε να γίνει η φωτογράφιση για τα νέα μαγιό της εταιρίας.

Οι δυο ιδιοκτήτριες της εταιρίας, Στέλλα και Ιωάννα έφυγαν χθες με το αεροπλάνο και έφτασαν στο νησί των ανέμων όπου αρχικά ξενάγησαν τους διαδικτυακούς της φίλους στην βίλα που μένουν με την τεράστια πισίνα και τα πολλά δωμάτιο για να χωρέσουν όλες οι influencers που θα λανσάρουν τη νέα συλλογή των μαγιό.

Τα κορίτσια θα μείνουν εκεί για 2 ημέρες, ώστε να δοκιμάσουν τα μαγιό, να φωτογραφηθούν και να διαφημίσουν όλα τα νέα εντυπωσιακά κομμάτια που θα κάνουν χαμό φέτος το καλοκαίρι.

Χθες Δευτέρα 3/6 λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη με την ομάδα της από την Θεσσαλονίκη με το που έφτασαν στην Μύκονο και τακτοποιήθηκαν, φόρεσαν τα πρώτα μαγιό και έκαναν μια εντυπωσιακή φωτογράφιση μπροστά και δίπλα από την πισίνα με θέα τη θάλασσα.

Στα socila media τόσο της ξανθιάς influencer, τόσο και της Στέλλας Πάσσαρη αλλά και όλων των κοριτσιών, έγινε χαμός, αφού έδειχναν όλα όσα έκαναν. Την ώρα λοιπόν που φωτογραφιζόντουσαν, χωρίς να το γνωρίζουν της τραβούσε η κάμερα του Mykonoslive.tv. Τα κορίτσια, χόρευαν, πόζαραν στο φακό και μιλούσαν.

Τι είπε ο Πέτρος Νάζος για την Ιωάννα Τούνη

Σήμερα 4/6 ο Πέτρος Νάζος βγήκε στο Super Κατερίνα και πρόβαλλε το βίντεο που τράβηξε από την πισίνα που έκαναν την φωτογράφιση με τα μαγιό. Τα σχόλια του ωστόσο, προκάλεσαν χαμό.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Νάζος είπε πως θα έπρεπε να βάλουν το σήμα ακαταλληλότητας καθώς οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν αποκαλυπτικές. Μάλιστα, σχολίασε πως η Ιωάννα θα μπορούσε να βάλει ένα άλλο μαγιό και όσο τόσο αποκαλυπτικό, από την στιγμή που είναι μαμά.

Στην εκπομπή βγήκε την ίδια στιγμή η Δήμητρα Αλεξανδράκη υποστηρίζοντας την φίλης της, ενώ λίγο αργότερα η Ιωάννα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τον έκραξε άσχημα με χαρακτηρισμούς.

Ο μηνιαίος τζίρος της Bubblegun το 2023

«Το Bubblegun μας έκανε εντύπωση γιατί κάνει μόνο 2.000 παραγγελίες τον μήνα. Παλιότερα ήταν πιο ψηλά αλλά από ότι φαίνεται η δημοτικότητά του έχει πέσει και πλέον κάνει 2.000 παραγγελίες τον μήνα. Το μέσο καλάθι στην συγκεκριμένη κατηγορία των fast fashion γυναικείων είναι γύρω στα 35 ευρώ, άρα μιλάμε για έναν τζίρο γύρω στις 70.000 ευρώ τον μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αν αφαιρέσεις το Φ.Π.Α, το κόστος των προϊόντων, τους εργαζομένους στο μαγαζί, μένουν γύρω στα 20.000-25.000 ευρώ, τα οποία φυσικά δεν είναι λίγα. Αυτό είναι το καθαρό έσοδο αλλά περιμέναμε ότι είναι πολύ μεγαλύτερα τα νούμερα.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι λογικό γιατί έχει πολύ ανταγωνισμό, έχουν εμφανιστεί πάρα πολύ παίκτες με γυναικείο ρούχο κι έτσι είναι λογικό τα νούμερα να είναι πεσμένα γιατί πια η Τούνη δεν είναι μόνη της. Το σημαντικό εδώ είναι ότι η Τούνη δεν πληρώνει διαφήμιση σε σχέση με όλους τους άλλους αφού την διαφήμιση την κάνει μόνη της, οπότε πιθανότατα έχει και μεγαλύτερη κερδοφορία σε σχέση με τους ανταγωνιστές της».