Παύλος & Μαρί Σαντάλ: Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους στο Λονδίνο - Το δαντελένιο νυφικό γνωστού οίκου μόδας και η τιάρα στο κεφάλι

Πολύ γοητευτικοί και οι δύο στα νιάτα τους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ, παντρεύτηκε την Μαρί Σαντάλ τον Ιούλιο του 1985 στο Λονδίνο στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας της βρετανικής πρωτεύουσας, με χιλιάδες καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και βασιλικές οικογένειες από όλο τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από εκείνη την ημέρα είναι σπάνιες. 29 χρόνια μετά, όμως, ο οίκος που δημιούργησε το υπέρλαμπρο νυφικό της δεύτερης δημοσίευσε στο Instagram ένα πολύτιμο στιγμιότυπο του ζευγαριού. Πρόκειται για τον οίκο Valentino.

Δείτε επίσης: «Η Μαρί Σαντάλ χάνει σιγά-σιγά τις δυνάμεις της, η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη...» - Στο φως το άγνωστο δράμα της συζύγου του Παύλου

Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του Πάυλου και της Μαρί Σαντάλ

Ο Παύλος φορούσε ένα γκρι κοστούμι, ενώ η καλή του ένα φόρεμα με δαντέλα στο στήθος, στα χέρια και στο τελείωμα που έφτανε πίσω μέχρι και την τεράστια ουρά. Το υπόλοιπο κομμάτι ήταν σατέν, ενώ πολύ ιδιαίτερο ήταν και το πέπλο της Μαρί Σαντάλ, η οποία τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και φορούσε και τιάρα στο κεφάλι.

Δείτε επίσης: Θρήνος για τον Παύλο και την τέως βασιλική οικογένεια: «Τον αποχαιρετούμε με απόλυτο σεβασμό...»

Η τελευταία δημόσια έξοδος του ζευγαριού στην Αθήνα

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου να περπατούν οι δυο τους, μαζί με τον Κώστα Καίσαρη. Ήταν ευδιάθετοι και μόλις παρατήρησαν, μάλιστα, πως υπήρχε κάμερα απέναντί τους, δεν ενοχλήθηκαν, αντιθέτως χαμογέλασαν.

Η πρώτη είχε επιλέξει ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο για να εμφανιστεί. Αν και τα κομμάτια που αποτελούνταν είναι απλά, είναι πάντα διαχρονικά και κομψά, γι' αυτό και ξεχωρίζουν. Πιο συγκεκριμένα, είχε επιλέξει να βάλει μία τζιν παντελόνα, σε ανοιχτό χρώμα, την οποία συνδύασε με κρεμ πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία μπεζ τσάντα γνωστού οίκου μόδας.

Δείτε επίσης: Δεν φτάνουν ούτε 10 μισθοί για ένα τετραγωνικό τους μέτρο - Πόσο κοστίζουν τα σπίτια που αναζητούν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στην Αθήνα

Το outfit ολοκληρωνόταν με τις μυτερές nude γόβες της, κάποια βραχιόλια και τα γυαλιά της. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε μαύρο παντελόνι, με λευκό πουκάμισο και μπλε σακάκι, εξίσου εντυπωσιακός δίπλα της.

Δείτε επίσης: Dj, μοντέλο και χρυσή κληρονόμος - Αυτή είναι η σύντροφος του 22χρονου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέα

Παύλος και Μαρί Σαντάλ Αθήνα