Ευχάριστα νέα για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Το καλύτερο δώρο του 2024 είσαι ξεκάθαρα εσύ μικρό μου πλασματάκι»

Η τρυφερή αποκάλυψη με το μωρό στα χέρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά πάνω από 160 χιλιάδες ακόλουθους. Δεν συνηθίζει να προβάλλει την σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη (δείτε εδώ τα τρυφερά τους τετ α τετ στα μπουζούκια), αλλά μοιράζεται περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και τους συγγενείς της.

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου, μάλιστα, αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στο προφίλ της κάποια πολύ όμορφα νέα. Κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωράκι, ένα κοριτσάκι συγκεκριμένα, ανέφερε πως θα γίνει νονά τους επόμενους μήνες.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με το βαφτιστήρι της

«Το καλύτερο δώρο του 2024 είσαι ξεκάθαρα εσύ μικρό μου πλασματάκι», έγραψε χαρακτηριστικά και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν.

Δείτε επίσης: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου πολλές φορές! Αν χρειαστεί θα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)

Η απάντηση για τον γάμο της

Για τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και για τον γάμο με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακπούλου, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Το Πρωινό, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 30/11. Το γνωστό μοντέλο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον γάμο της αφού, όπως είπε έχει κουραστεί να το συζητάει.

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν φήμες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, μετά και την αναβολή του γάμου τους (δείτε εδώ τον λόγο), ενώ είχαν αραιώσει και οι κοινές τους εμφανίσεις (δείτε την λαμπερή της εμφάνιση χωρίς τον σύντροφό της).

«Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω και έχω και μια εξειδίκευση, γιατί δέκα χρόνια μοντέλο έχω κάποια εμπειρία. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, δεν έχω κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως, ότι θα έρθει κάτι. Δε νομίζω ότι θα πήγαινα στο Survivor πάλι. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει τον κύκλο του», ανέφερε αρχικά.

«Τα δημοσιεύματα χωρισμού μου τα είχα διαψεύσει νωρίτερα από αυτή την έξοδο, απλά για κάποιο λόγο συνέχιζε να παίζεται αυτό το έργο να παίζεται. Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω», πρόσθεσε.

«Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι ενώ υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα, δεν είμαι η κατάλληλη αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν παντρευτούμε ή όχι και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μη το συνεχίσω», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη η Ναυσικά Παναγιωτακπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: