Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το φιλί στο στόμα με τον Fipster σε δημόσιο χώρο (Βίντεο) - «Τι συμβαίνει;»

Πολλές οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Φίλιππος Ιωάννου, γνωστός και ως Fipster από το κανάλι του στο Youtube, δημιουργεί περιεχόμενο για τις περισσότερες πλατφόρμες στα social media, το οποίο είναι κυρίως χιουμοριστικό. Στα βίντεό του συχνά παρουσιάζονται και οι φίλοι, ανάμεσά τους και ο κολλητός του Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σε ένα από τα τελευταία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ωστόσο, εμφανίστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πρώην σύντροφος του κολλητού του και οι δυο τους βρέθηκαν σε μία "ιδιαίτερη" στιγμή. Είναι γνωστό πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και πως ο πρώην παίκτης του Survivor δεν έχει κανένα πρόβλημα με την φιλία τους, όμως αποφάσισαν να τον τρολάρουν με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Δείτε επίσης: Τσαντισμένη με σχόλια που δέχτηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Κουράσατε με αυτό...»

Το βίντεο με το φιλί της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Fipster στο στόμα

Πιο συγκεκριμένα, εκείνος έγραψε: «Νόμος: Δεν κάνεις κάτι με πρώην κολλητού σου» και στην ανάρτηση που έκανε αρπάζει τη δημοσιογράφο της εκπομπής του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, και την φιλάει στο στόμα, στέλνοντας το μήνυμά του.

Δείτε επίσης: «Μου έλειπε η φροντίδα! Υπήρχαν καταστάσεις που...» - Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από το post ήταν πολλά. «Ο Φίλιππος μόλις έδωσε content στα πρωινάδικα για ένα χρόνο», «Αποκλείεται», «Τι συμβαίνει», ήταν κάποια μονάχα από αυτά.

Η Ευρυδίκη, όμως, συνεχίζει να έχει σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Την Τρίτη 14/5 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε τα γενέθλιά της. Έκλεισε τα 37. Αποφάσισε, λοιπόν, να τα γιορτάσει στο κέντρο της Αθήνας, σε πολύ γνωστό μαγαζί, μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους, φυσικά, ήταν και ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ζευγάρι ντύθηκε ασορτί στα μαύρα, με τη δημοσιογράφο να έχει επιλέξει ένα άκρως εντυπωσιακό maxi κολλητό φόρεμα. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι που έκανε, όπου έσβησε, μάλιστα, δύο τούρτες. Μια ροζ με το ζώδιό της πάνω και μία διώροφη που πάνω είχε τη θάλασσα, τον ήλιο και σανίδες του σερφ, που είναι και το αγαπημένο της άθλημα.

Τη δεύτερη τούρτα δημοσίευσε και ο καλός της στο δικό του προφίλ για να της ευχηθεί, γράφοντας χαρακτηριστικά στο story του: «Tα πιο χαρούμενα γενέθλια».

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον Γρηγόρη Μοργκαν - «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν...»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανάρτηση Γρηγόρη Μόργκαν για γενέθλια

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι να μου θυμίζει πόσο σημαντικούς και υπέροχους φίλους και οικογένεια έχω! Το μόνο που επιθυμώ είναι υγεία, χαμόγελα και θετική σκέψη. Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας», σημείωσε εκείνη με την σειρά της στην ανάρτηση που έκανε την επόμενη μέρα, με τους ακόλουθούς της να την γεμίζουν με ακόμη περισσότερες ευχές.

Δείτε επίσης: Την ρώτησαν για τον Γρηγόρη Μόργκαν και έφυγε κακής κακώς - «Καλή συνέχεια να έχετε»