Αγαπημένη ηθοποιός θα αποκτήσει το τρίτο της παιδί από τον δεύτερο γάμο της - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού της

Με έναν πόνο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγαπημένη ηθοποιός θα αποκτήσει το τρίτο της παιδί από τον δεύτερο γάμο της - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού της

Ευχάριστα είναι τα νέα για τα ζευγάρια της εγχώριας αλλά και της showbiz, καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι γάμοι ετοιμάζονται ή πραγματοποιούνται, ενώ πολλές είναι και οι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια των διάσημων γυναικών. Πριν από μερικές ώρες, για παράδειγμα, έγινε γνωστό πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του).

Άλλο ένα αντίστοιχο νέο έφτασε και από το εξωτερικό, καθώς πολύ γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Έχει αποκτήσει ήδη δύο γιους, τον Όγκουστ και τον Όσκαρ, με τον σύζυγό της και μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε την αποκάλυψη και για το μωρό που θα έρθει στη ζωή τους σε λίγους μήνες.

Αυτή η ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδί

Ο λόγος για την Μάντι Μουρ, η οποία παντρεύτηκε το 2018 τον Τέιλορ Γκόλντσμιθ και δημιούργησε μαζί του αυτή την υπέροχη οικογένεια, που μεγαλώνει. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2009 μέχρι και το 2016 ήταν παντρεμένη με τον Ράιαν Άνταμς.

«Μερικές φορές, η ζωή μιμείται την τέχνη. Το δικό μας τρίτο έρχεται σύντομα. Ανυπομονώ για αυτά τα αγόρια να αποκτήσουν μια μικρή αδερφή», έγραψε στην ανάρτηση με την οποία έκανε την ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας και το φύλο του παιδιού.

Δείτε επίσης: Χαρές για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Απέκτησε το πρώτο του παιδάκι και δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του μωρού

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Αμάντα (Μάντυ) Μουρ γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1984 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική σκηνή το 1999 με το single "Candy", το οποίο κατέλαβε την θέση 41 στο Billboard Hot 100. Μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Epic Records, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ "So Real" το 1999, το οποίο έγινε πλατινένιο. Το single "I Wanna Be With You" το 2000 έγινε το πρώτο της τραγούδι που μπήκε στο Top30 στις ΗΠΑ, κατακτώντας την θέση 24 στο Billboard Hot 100.

Από το 2009 η Μουρ έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, σύμφωνα με το Billboard. Το 2012 η Μουρ κατατάχθηκε στο νούμερο 96 στον κατάλογο με τις "100 καλύτερες γυναίκες στην μουσική σκηνή" καθώς και στον αριθμό 63 στον κατάλογο με τους πιο σέξι καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Πέρα από την μουσική καριέρα, η Μουρ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την κωμωδία Dr Dolittle 2, αν και επρόκειτο μόνο για έναν μικρό φωνητικό ρόλο. Αργότερα την ίδια χρονιά συμπρωταγωνίστησε με την Lana Thomas στην κωμωδία The Princess Diaries με την Ανν Χάθαγουεϊ.

Το 2002 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μαζί με τον Shane West ως Jamie Sullivan στο ρομαντικό δράμα Walk to Remember, το οποίο βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Nicholas Sparks. Η Μουρ αργότερα έδωσε την φωνή της στην Ραπουνζέλ, στα κινούμενα σχέδια Tangled το 2010 και ξαναπήρε το ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά του 2017 η οποία βασίστηκε στα κινούμενα σχέδια. Το 2016 ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην οικογενειακή κωμωδία-δράμα This Is Us ως Ρεμπέκα Πήρσον, για την οποία έλαβε το βραβείο Golden Globe Award.

Πηγή: Βικιπαίδεια