Δανάη Μπάρκα - Η αποκάλυψη για την απιστία: «Μου έχει συμβεί να είμαι σε κοινή παρέα, ενώ γνωρίζω ότι υπάρχει»

Εξομολογήσεις στον αέρα από την παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα - Η αποκάλυψη για την απιστία: «Μου έχει συμβεί να είμαι σε κοινή παρέα, ενώ γνωρίζω ότι υπάρχει»

Νέα στήλη στο «Πάμε Δανάη», όπου οι τηλεθεάτριες μπορούν να συζητήσουν με τους συντελεστές της εκπομπής για προσωπικά προβλήματα που τις προβληματίζουν. Με αφορμή αυτά τα «εγκαίνια», η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε μία συζήτηση με τους συνεργάτες της για θέματα απιστίας, ενώ έκανε μια προσωπική αποκάλυψη.

Όπως δήλωσε στον αέρα η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», και έχει εκμυστηρευτεί κατ' ιδίαν στους δικούς της ανθρώπους πιο παλιά, βρισκόταν σε σχέση και μάλιστα είχαν κοινές παρέες με τον τότε σύντροφό της, ενώ είχε καταλάβει πως εκείνος την απατούσε. Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σε μία σχέση, και πολλές φορές δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση και να φύγεις.

«Δεν έχουμε καταλάβει απιστίες μόνο των φίλων μας, έχουμε καταλάβει και απιστίες που αφορούσαν εμάς. Το πιο δύσκολο που έχω αντιμετωπίσει είναι να ξέρεις ότι συμβαίνει και εκείνοι να κάνουν ότι είναι όλα εντάξει ή να με βγάζουν και τρελή. Όμως επειδή ξέρετε πως είμαι, ειδικά στο προσωπικά μου, έχω πολλή υπομονή για να κάνω πολλά που δεν πίστευα ότι θα κάνω», τόνισε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Τον πρώτο χρόνο όταν έχασα τον παππού μου δεν ξαναμπήκα στο σπίτι της γιαγιάς μου»

Πώς σχολίασε η Δανάη Μπάρκα την απιστία που έμαθε

«Μου έχει συμβεί να είμαι σε κοινή παρέα ενώ γνωρίζω ότι υπάρχει απιστία, σας έχω μοιραστεί την ιστορία. Πολλές φορές μένεις, γιατί παίζει ρόλο το πώς γίνεται, το πότε και σε ποιο στάδιο της σχέσης. Είναι άλλο οι σχέσεις σε νεαρή ηλικία, δεν θεωρείς όταν ξεκινάει πως θα είστε μαζί για πάντα. Είναι αλλιώς αργότερα, όταν ξέρεις τι θες», αποκάλυψε εν συνεχεία η Δανάη Μπάρκα.