Χρήστος Μάστορας: Η τρυφερή στιγμή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με την βαφτιστήρα του - Σε οικογενειακό κλίμα

Μαζί σε όλα το ζευγάρι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Χρήστος Μάστορας έχει βαφτίσει τη μία από τις δύο κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία, η οποία γεννήθηκε το 2019. Περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της και δεν λείπει από τις σημαντικές στιγμές της ζωής της. Μία από αυτές ήταν και η στιγμή που παρέλαβε το πρώτο της μετάλλιο σε παιδικούς αγώνες, όπως αποκάλυψε η μητέρα της μικρής μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δίπλα στον τραγουδιστή, μάλιστα, βρισκόταν και η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, και φαίνεται πως πλέον έχει δημιουργηθεί ένα πιο οικογενειακό κλίμα μεταξύ τους. Χαμογελούσαν όλοι μαζί στον φακό και δεν έκρυβαν την περηφάνια τους.

Η τρυφερή στιγμή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με την βαφτιστήρα του Χρήστου Μάστορα

«Τα πρώτα δικά τους μετάλλια είναι γεγονός και εμείς περήφανοι δίπλα τους. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, συγγενείς και νονούς που ήταν εκεί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Με τον Χρήστο είμαστε...» - Όλη η αλήθεια για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μάστορα

Ο έρωτάς τους σε 23 δευτερόλεπτα

Το καλοκαίρι του 2024 ο τραγουδιστής και το μοντέλο - επιχειρηματίας θα κλείσουν δύο χρόνια μαζί! Να τονίσουμε, πως στην αρχής της σχέσης τους προφύλασσαν αυτό που τους συνέβαινε, επομένως το κοινό τους βλέπει κανονικά μαζί τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο.

Μια κίνηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη την Τετάρτη 29/5 στον λογαριασμό της στο Tik Tik συγκίνησε τους ακόλουθους της και σίγουρα τον αγαπημένο της. Η ίδια με αφορμή την κυκλοφορία του νέου κομματιού των Μελισσών ''Μοναχική καρδιά'' αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τρυφερό βίντεο με αυτό.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Το νέο τραγούδι του έχει το αποτύπωμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Πιο αναλυτικά, η Καληφώνη συνέλεξε αδημοσίευτες στιγμές της με τον Χρήστο Μάστορα και έτσι δημιουργήθηκε το παρακάτω βίντεο με μερικά από τα τετ α τετ του ερωτευμένου ζευγαριού.

«Εκτός από τη δικιά σου καρδιά», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.