"Κόλαφος" η Νεφέλη Μεγκ για την Ελίνα Παπίλα: «Έχω γίνει έξαλλη με τις δηλώσεις που έκανε! Την ψώνισε τελείως» - Έντονες αντιδράσεις μετά τη συνέντευξή της

«Με την Ελίνα δεν μιλάμε, φαινόταν το πράγμα. Ήταν κακό κλίμα!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Νεφέλη Μεγκ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, την Κυριακή 2 Ιουνίου, κατά την οποία μίλησε για την συνέντευξή της με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για την εκπομπή "Είμαστε μαζί" στην οποία συμμετείχε, εκφράζοντας την ενόχλησή της για πράγματα που συνέβαιναν τότε.

"Κόλαφος" η Νεφέλη Μέγκ για την Ελίνα Παπίλα

«Δεν είδα το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Fipster. Δεν θα το έβλεπα, δεν θα χάσω τον χρόνο μου. Προεκλογικά θεωρώ ότι πρέπει να πηγαίνεις κάπου να δίνεις πολιτικό στίγμα. Τα lifestyle τα κάνεις και όταν δεν είναι περίοδος εκλογών. Είχα μιλήσει με τον υπεύθυνο Τύπου του για συνέντευξη και μου είπαν"“με πολλή χαρά" και μετά ghosting. Κακώς δεν ήρθε μένα», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Δεν μου πάει η τηλεόραση. Θα έκανα ένα πολιτικό talk show, αυτό που θέλω! Μιλάω με τον Γιώργο Λάγιο και τον Αντώνη Βλοντάκη πού και πού. Με την Ελίνα όχι, φαινόταν το πράγμα. Ήταν κακό κλίμα! Οι ίδιοι δεν ήξεραν τι ήταν αυτό το πράγμα. Ξεκινούσε διαφορετικά και κάθε βδομάδα ήταν και διαφορετική εκπομπή. Μετά τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γενικά, κάποιοι εκεί μέσα δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν αυτό το σοκ ότι κάποιος άλλος έκανε μία τόσο καλή συνέντευξη. Έβγαλε λίγο περίεργα vibes. Αν δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αντιληφθείς μια επιτυχία... δικό σου πρόβλημα! Εγώ δεν έβλεπα κανέναν ανταγωνιστικά».

Έξαλλη η Μαίρη Αργυριάδου μαζί της

Η συνέντευξη αυτή σχολιάστηκε στο Breakfast at Star το πρωί της Δευτέρας 3/6, με την Μαίρη Αργυριάδου να αντιδρά έντονα στα λεγόμενά της. «Εγώ προσωπικά έχω γίνει έξαλλη με τις δηλώσεις που έκανε η Νεφέλη Μεγκ. Είναι η πρώτη της τηλεοπτική προσπάθεια, δεν την παρακολουθώ στενά είναι η αλήθεια, αλλά αισθάνομαι ξεκάθαρα με αυτές τις δηλώσεις ότι την ψώνισε τελείως. Αλήθεια το λέω. Συγχαρητήρια που έκανες τον πρωθυπουργό, δεν το συζητώ, είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά ρε παιδιά συγγνώμη οποιαδήποτε επιτυχία κι αν κάνεις βγες και λες ότι με ζήλευαν; Κάπου ώπα! Της δόθηκε τηλεοπτικό βήμα. Δεν είδες έπαρση στα λόγια της;», τόνισε.

Τα δικά του σχόλια για το γεγονός αυτό έκανε και ο Γιώργος Λάγιος

«Η Νεφέλη είναι φίλη. Μεγάλο respect για ένα άτομο στα 25 του να κάνει συνέντευξη στον πρωθυπουργό. Ποιος άλλος το έχει κάνει στα 25 του; Εγώ δεν ξέρω κάποιον. Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτό. Μερικές φορές ακουγόμαστε ότι έχουμε έπαρση όταν μιλάμε για τέτοια θέματα, δεν είναι έπαρση, είναι γεγονός. Οπότε, σε αυτό καλό θα ήταν να παίρνουμε μια απόσταση και να λέμε μπράβο», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ο Λάγιος "άδειασε" την εκπομπή της Παπίλα - «Εάν ένας άνθρωπος έρχεται με τα προβλήματα του από το σπίτι, τα παιδιά, τα οικονομικά...»

Και πρόσθεσε: «Τη συγκεκριμένη συνέντευξη δεν την εκμεταλλευτήκαμε σωστά στην εκπομπή, αν αυτό θέλει να πει η Νεφέλη, γιατί εγώ δεν θέλω να μιλάω εκ μέρους της. Από τη δική μου εμπειρία, επειδή ήμουν εκεί, έπρεπε αυτή τη συνέντευξη εμείς να την ξεζουμίσουμε, να τη ρωτήσουμε χίλια πράγματα, για την εμπειρία της, πώς αισθάνθηκε. Δεν το κάναμε. Αυτό ήταν μια τεράστια αποτυχία της εκπομπής.

Θεωρώ ότι και η Ελίνα ίσως είχε μία πίεση από πιο πάνω για το πώς να συζητήσει το θέμα. Δηλαδή, δεν ήταν ελεύθερη κι εκείνη να το εκμεταλλευτεί. Δεν σημαίνει ότι φταίει η Παπίλα. Φταίει το πώς θεώρησαν ότι είχαμε τον χρόνο και την διάθεση να το αξιοποιήσουμε. Κόντρα δεν είχαν, απλά μπορεί να μην ταιριάζουν όλοι και να κάνουν παρέα μετά τις εκπομπές. Όχι ότι έχουν κάτι να χωρίσουν, αλλά δεν έχουν κάτι να ενώσουν. Εγώ με την Ελίνα έχω καιρό να μιλήσω, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση».

Δείτε επίσης: «Δεν απομακρύνθηκα απλώς...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελίνας Παπίλα για τον Γιώργο Λάγιο & την Νεφέλη Μεγκ μετά το "Είμαστε Μαζί"