Κώστας Φορτούνης: Φωτογραφίες από τη μαγική βάφτιση της κόρης του σε κτήμα - Η διώροφη τούρτα, το ιδιαίτερο φόρεμα της συζύγου του και η ξεχωριστή μπομπονιέρα

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ανάμεσα στους καλεσμένους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Φορτούνης: Φωτογραφίες από τη μαγική βάφτιση της κόρης του σε κτήμα - Η διώροφη τούρτα, το ιδιαίτερο φόρεμα της συζύγου του και η ξεχωριστή μπομπονιέρα

Ο Κώστας Φορτούνης γνωρίστηκε με την Ιωάννα Καταραχιά πριν από έξι χρόνια. Ερωτεύτηκαν, έμειναν μαζί και αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης τον Ιούνιο του 2021, καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Καλαμπάκα, τον τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή.

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σπύρο, που είναι πλέον 3 ετών και πήρε το όνομα του παππού του στη βάφτιση που πραγματοποιήθηκε το 2022 στον Άλιμο, και την μπέμπα τους που ήρθε στη ζωή το 2023 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η βάπτιση της κόρης τους, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στην Αθήνα, στα Σπάτα συγκεκριμένα και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, λίγο καιρό πριν: «Τις λεπτομέρειες της βάπτισης τις έχει αναλάβει η Ιωάννα. Νονός θα είναι ο καλός μου φίλος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης. Η κόρη μας θα λέγεται Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα».

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης του Κώστα Φορτούνη και της Ιωάννας Καταραχιά

Μετά το μυστήριο και το γλέντι οι δύο γονείς δημοσίευσαν στα προφίλ τους στα social media διάφορες φωτογραφίες από το ευχάριστο αυτό γεγονός, κάνοντας repost όλες τις αναρτήσεις των φίλων τους και καλεσμένων τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η μητέρα είχε επιλέξει να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με κίτρινα λουλούδια ραμμένα πάνω, το οποίο συνδύασε με λευκά πέδιλα, ενώ και ο μπαμπάς του παιδιού είχε ντυθεί στα λευκά στο πάνω μέρος με το σακάκι και το πουκάμισο, ενώ για παντελόνι επέλεξε ένα μπλε υφασμάτινο.

Ο στολισμός στο κτήμα που έγινε η δεξίωση ήταν μαγικός! Είχε φωτάκια γύρω γύρω, ροζ κεράκια και λουλούδια σε ροζ και baby blue απόχρωση στα τραπέζια. Μέσα από μία ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου φάνηκε και η ιδιαίτερη μπομπονιέρα που επέλεξαν για τον κόσμο. Ένα ροζ πιατάκι σε σχήμα λουλουδιού, με ροζ και μωβ κουφέτα, αλλά και ένα ευχαριστήριο γράμμα. Τις εντυπώσεις έκλεψε και η διώροφη τούρτα που είχε πάνω επίσης άνθη.

Δείτε επίσης: Κωνσταντής Τζολάκης: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή σύντροφός του - Full in love ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Κώστας Φορτούνης βάφτιση κόρης εκκλησία

Κώστας Φορτούνης βάφτιση κόρης

Κώστας Φορτούνης βάφτιση κόρης τούρτα

Κώστας Φορτούνης βάφτιση κόρης μπομπονιέρα

Κώστας Φορτούνης βάφτιση κόρης στολισμός