Δύσκολο το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν στη χειρότερή μου φάση! Ήταν κάτι που με είχε στενοχωρήσει πάρα πολύ...»

Δεν σταμάτησε να κλαίει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 3/6, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Μαρίας Αντωνά μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη και την ύπαρξη ενός άλλου άντρα στο πλευρό της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου, βρήκε την αφορμή να κάνει μία εξομολόγηση για το δύσκολο Σαββατοκύριακο που πέρασε. Αποκάλυψε πως δεν σταμάτησε να κλαίει, αλλά δεν αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη. Ανέφερε μόνο πως είναι κάτι πολύ προσωπικό.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το δύσκολο Σαββατοκύριακο που πέρασε

«Εχθές εγώ ήμουν στη χειρότερή μου φάση. Ήταν κάτι που με είχε στενοχωρήσει πάρα πολύ, μη σας τα πολυλογώ, ήμουν σπίτι, με είχαν πιάσει τα ψυχολογικά μου, είναι οι δύσκολες μέρες του μήνα, όλα αυτά, κλάματα... Και ξαφνικά μου στέλνει ένα ηχητικό ο Γρηγόρης Γκουντάρας και "μένω". Παρόλα αυτά, δεν μπορούσα να του απαντήσω γιατί έκλαιγα. Αφορά στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη το ηχητικό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: H Κατερίνα Καινούργιου «πετάει το γάντι» στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία...»

Η ανάρτηση για τον άντρα που της στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσω τόσο από την εκπομπή της όσο και από το λογαριασμό της στα social media, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Την Κυριακή 2/6 ωστόσο, θέλησε να αναφερθεί στον άντρα που της στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα, με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο λόγος για τον αδερφό της, Πάνο Καινούργιου στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Instagram θέλησε να του ευχηθεί με πολύ όμορφα και συγκινητικά λόγια.

Με μια φωτογραφία τους από τα παιδικά τους χρόνια όπου έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία, αλλά και άλλες πιο πρόσφατες, έγραψε «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο αδελφό του κόσμου. Στην πιο όμορφη και καλή ψυχή που έχω δίπλα μου… Από όλους τους άντρες που θα περάσουν απ’ τη ζωή μου, εσύ θα εισαι ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος κι αυτός που θα μείνει με βεβαιότητα μέχρι το τέλος… Μαζί σε όλα …στα εύκολα και στα πολύ δύσκολα. Θα είμαστε για πάντα ο ένας… ο φύλακας άγγελος του αλλου… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Πάνο μας . Σου αξίζει η ΚΟΡΥΦΗ».

Δείτε επίσης: «Εγώ αν ήμουν η Μενεγάκη θα καθόμουν στην Άνδρο με τον άντρα μου, τα παιδιά μου και ούτε που...», λέει η Κατερίνα Καινούργιου