Βίκυ Κάβουρα: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τη νεογέννητη κόρη της - Απέφυγε τους φωτογράφους ο Γιώργος Τζαβέλλας

Η ανάρτηση με τον ποδοσφαιριστή αγκαλιά με την μπεμπούλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Κάβουρα, πριν από μερικές ημέρες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, αφού έχει ήδη ένα παιδί, έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο. Η ίδια και το νεογέννητο μωρό της είναι απόλυτα υγιής και αφού πέρασαν τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα στο μαιευτήριο, όπως είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση, έφτασε η στιγμή να πάρουν εξιτήριο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιουνίου, λοιπόν, η ηθοποιός έκανε την έξοδό της, με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να την περιμένουν απέξω. Μαζί και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr φυσικά. Φωτογραφήθηκε μόνη της, καθώς ο καλός της δεν επιθυμούσε να βγει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, όπως και η κόρη τους (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά της).

Η έξοδος της Βίκυς Κάβουρα από το μαιευτήριο

Είχε επιλέξει μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, ψηλές πλατφόρμες, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα και επέλεξε να κάνει το καθημερινό μακιγιάζ της (δείτε εδώ την τελευταία της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα). Έλαμπε από ευτυχία και φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της και να ξεκινήσει τη νέα καθημερινότητά της με το νέο μέλος της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον ποδοσφαιριστή.

Βίκυ Κάβουρα εξιτήριο από το μαιευτήριο

Ο Γιώργος Τζαβέλλας φάνηκε μόνο στη φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν αποχωρήσουν όλοι μαζί, μαζί με τον γιατρό και τη μαία της. Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν και εκείνος και κρατούσε στην αγκαλιά του την μπεμπούλα τους.

«Οικογενειακή φωτογραφία γεμάτη ΑΓΑΠΗ», έγραψε η Βίκυ Κάβουρα στην ανάρτησή της και γέμισε με ευχές στα σχόλια κάτω από αυτή.

Το όνομα που θα πάρει η μικρή

Μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή. Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον.