Χριστίνα Μηλιού: Απαντάει για πρώτη φορά για τον ξυλοδαρμό της αδερφής της

Η κατάστασή της σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους για την απονομή διαμαντένιου άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού, το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου, ήταν η Χριστίνα Μηλιού. Η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για την υπόθεση ξυλοδαρμού που αφορούσε την αδελφή της και τον σύντροφό της.

Η Χριστίνα Μηλιού επιβεβαίωσε το δυσάρεστο συμβάν, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς τόνισε πως αυτά είναι πολύ λεπτά ζητήματα για να τεθούν σε δημόσιο διάλογο.

Δείτε επίσης: Αδερφή γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας κατήγγειλε τον σύντροφό της για άγριο ξυλοδαρμό

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μηλιού για την αδερφή της

«Όλα είναι όλα καλά, είναι πολύ καλά η αδελφούλα μου. Αλλά είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, δεν θα ήθελα να το συζητήσω εγώ αυτό. Είναι πολύ καλά όμως», τόνισε σε δηλώσεις της η Χριστίνα Μηλιού. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Η κατάθεσή της είχε συγκλονίσει

Με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso προ διμήνου αποκάλυπτε πως η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της. Στην κατάθεσή της η άτυχη κοπέλα περιέγραφε με λεπτομέρειες τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί από πέρσι τον Ιανουάριο και συγκατοικούμε από τον Ιούλιο του 2023. Προχθές το βράδυ είχαμε βγει για ποτό και είχαμε πιει πολύ. Από τη μέθη μου θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Επιστρέφοντας από την έξοδό μας, όταν φτάσαμε στο σπίτι, θυμάμαι ότι με χτύπησε όμως δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς. Θυμάμαι κάποια στιγμή να με κρατάει από τα χέρια του και να με δαγκώνει με δύναμη στη πλάτη. Επίσης, θυμάμαι ότι έφυγα από το σπίτι και φεύγοντας είδα ότι ήταν σπασμένο ένα ξύλινο τραπεζάκι στο σαλόνι, το οποίο πιθανότατα συνέβη κατά τη διάρκεια του περιστατικού», κατέθεσε η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού

«Στη συνέχεια πήγα με το αμάξι στην αδελφή μου και την βρήκα και της είπα τι συνέβη. Το πρωί που ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι πονάω σε διάφορα σημεία του σώματός μου και όταν γδύθηκα να με δω, διαπίστωσα πως έχω πολλά σημάδια από χτυπήματα στα χέρια μου, τα πόδια καθώς και στην πλάτη μια δαγκωνιά. Ο πρώην σύντροφός μου γενικότερα με έχει χτυπήσει αρκετές φορές. Δεν θυμάμαι ακριβείς ημερομηνίες, όμως είναι πάνω από 20. Όλο αυτό ξεκίνησε με κάποια σπρωξίματα και στη συνέχεια κλιμακώθηκε σε λαβές κινητοποίησης στο κεφάλι, κλωτσιές στα πόδια, χτυπήματα με γροθιές στα πόδια. Δεν με είχε δαγκώσει ξανά. Όλες αυτές τις φορές που έχουν συμβεί αυτά είναι μεθυσμένος. Γενικότερα είναι εθισμένος στο ποτό, πιστεύω», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού.

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό της 19ης Απριλίου: