Πέτρος Κωστόπουλος: «Στα @ρχ@δι@ μου εμένα», «Nα ζητήσω συγγνώμη...» - ''Πάγωσαν'' Τσολάκη & Καλημέρης στον αέρα του Open

Όλη η συνέντευξη του εκδότη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέτρος Κωστόπουλος: «Στα @ρχ@δι@ μου εμένα», «Nα ζητήσω συγγνώμη...» - ''Πάγωσαν'' Τσολάκη & Καλημέρης στον αέρα του Open

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 3/6 στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με τον γνωστό εκδότη να μιλάει για όλους και για όλα. Νωρίτερα όμως ο ίδιος πέρασε χρόνο πίσω από τις κάμερες μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη.

Τότε λοιπόν, όσο ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλούσε με τον Καλημέρη συνέβη στον αέρα του Open ένα αρκετά αμήχανο περιστατικό. Η παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη βρέθηκε και εκείνη για λίγα λεπτά backstage και έτσι ο Κωστόπουλος θεώρησε ότι η εκπομπή δεν είναι στον αέρα.

Με άνεση και χωρίς φίλτρο λοιπόν, ο Κωστόπουλος είπε στην Τσολάκη, πως μπορεί να τον ρωτήσει ό,τι και αν θέλει. Φυσικά ο καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη δεν εκφράστηκε τόσο κόσμια με αποτέλεσμα να γελάνε αφενός με την ατάκα του και αφετέρου να αγχώνονται για ενδεχόμενο πρόστιμο από το ΕΣΡ.

Δείτε επίσης: «Έχασε τα λεφτά του, χώρισε...» - Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου

Η ατάκα του Πέτρου Κωστόπουλου στο Πρωινό Σουσού που έφερε αμηχανία

Π.Κ: Ρώτα ό,τι γουστάρεις στα @ρχιδ@@ μου εμένα...

ΤΖ.Κ: Μόλις φάγαμε ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ, να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές

Π.Κ: Νόμιζα ότι ήμασταν εκτός αέρα