Γιώργος Λιάγκας: Το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 - «Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο»

Που θα τον βλέπουμε από Σεπτέμβρη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Το ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 - «Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο»

Μεξικάνικο σήριαλ παραλίγο να γίνει το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα. Φέτος το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 έληξε και πολλά είχαν ακουστεί για τη συνεργασία του με το κανάλι αλλά και τι προτάσεις που είχε από άλλα κανάλια και πρόσωπα.

Την περασμένη Παρασκευή ωστόσο, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και το ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 3/6 στον αέρα του Πρωινού μπροστά στους συνεργάτες του και τους τηλεθεατές.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για το συμβόλαιο του

«Επειδή έχει γίνει ένα σήριαλ κι έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες όλο αυτό το διάστημα... Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Θα βγάλει και μία τυπική ανακοίνωση ο σταθμός. Δεν είναι ουσιαστικά πράγματα οι ανακοινώσεις, γιατί λένε "τι θα αναφέρεται" Δηλαδή λένε "τι θα αναφέρεται". Θα αναφέρεται ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. Ανανέωσα, υπέγραψαν. Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις όλο αυτό το διάστημα, από σημαντικούς ανθρώπους, από σημαντικά κανάλια. Ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν αυτό το διάστημα. Από την αρχή προτεραιότητα μου ήταν ο σταθμός. Άργησα να υπογράψω γιατί ήταν μια εκπομπή η οποία έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, κάνουμε κάτι διαφορετικό σε αυτή την εκπομπή.

Είμαι τυχερός γιατί έχω πολύ καλούς συνεργάτες. Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και πίσω από τις κάμερες. Άργησα γιατί είχα κουβέντες με το σταθμό πως μπορεί να εξελιχθεί αυτό, όχι να αλλάξουν πρόσωπα να γίνει πιο πολύ αυτό που θεωρώ εγώ μοντέρνα με κέντρο τον άνθρωπο. Θα με ρωτήσετε να κάνω και άλλη εκπομπή. Μου προτάθηκε αλλά δεν είναι late night. Είναι κάτι άλλο. Δεν θα γίνει άμεσα. Αν το κάνω είναι κάτι ωραίο και διαφορετικό. Του χρόνου θα είμαι πάλι εδώ. Θα έχουμε κάποιες αλλαγές αλλά η εισήγηση μου στο σταθμό να είμαστε όπως είμαστε», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σίγουρο ωστόσο φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στα "μαχαίρια" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.