Πέτρος Φιλιππίδης - Αναβλήθηκε το Εφετείο

Πότε θα γίνει η δίκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τη Δευτέρα 3/6 ξεκίνησε το Εφετείο του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την ενοχή του σε πρώτο βαθμό σχετικά με τις δύο απόπειρες βιασμού Ελληνίδων ηθοποιών.

Ο ηθοποιός δεν μπήκε στον δικαστικό χώρο από την κεντρική είσοδο, καθώς επέλεξε να μην προκαλέσει αντιδράσεις με την παρουσία του. Έτσι λοιπόν, μόνο η Ελπίδα Νίνου είχε παρουσία στις τηλεοπτικές κάμερες από τη μεριά του ηθοποιού.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Φανερά αδυνατισμένος στην πρώτη εμφάνιση στην κάμερα μετά από καιρό - Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου

Η εξέλιξη με το Εφετείο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Λίγο μετά τις 11:00 π.μ έγινε γνωστό πως η δίκη πήρε αναβολή για τις 11 Νοεμβρίου του 2024. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως το κλίμα στην δικαστική αίθουσα ήταν ήρεμο χωρίς έντονες αντιδράσεις.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες λέγεται ότι οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κίκη Πακιρτζίδου ζήτησαν αναβολή λόγω της δυσκολίας παράστασή τους. Εν τέλει, η εισαγγελέας της έδρας έκανε δεκτό το αίτημα.

Νωρίτερα, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr έδωσε το παρών στο Εφετείο και μάλιστα απαθανάτισε αποκλειστικά κατά την είσοδό τους τις καταγγέλλουσες Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αλλά τον μάρτυρα, Σπύρο Μπιμπίλα (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).