Ανδρομάχη: Χορεύει και τραγουδάει με την ψυχή της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Χαρούμενη μαμά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ανδρομάχη βιώνει μια πολύ ιδιαίτερη φάση στη ζωή της με την τραγουδίστρια και τον Γιώργο Λιβάνη να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα το ζευγάρι έκανε το gender reveal party και έτσι πλέον όλοι ξέρουν το φύλο του μωρού τους.

Όσο ο καιρός περνάει και πλησιάζει η ημέρα που θα γεννήσει η Ανδρομάχη, βλέπουμε να περνάει χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα εκτός της πίστας, η οποία κατά τα άλλα αποτελεί φυσικό περιβάλλον για εκείνη.

Την Κυριακή 3/6 η εγκυμονούσα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει και να τραγουδάει κομμάτι της, όσο παράλληλα χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το νέο βίντεο της Ανδρομάχης με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Καλέέέ μπήκε καλοκαιράκιιι», έγραψε η Ανδρομάχη.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ανδρομάχη πριν από λίγες ημέρες στο «Fay's Time» είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη: «

«Τον Γιώργο δεν τον έβλεπα καθόλου σαν άντρα γιατί ήταν φίλος μου. Δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά λέγαμε τα πάντα από προσωπικά. Τα πάντα με λεπτομέρειες. Απορώ πώς περνούσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλον και δεν υπήρχε τίποτα. Φιλικά είχαμε χημεία. Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειές του πέρσι, περίπου τον Μάρτιο-Απρίλιο. Εγώ ήμουν ακόμη στο friendzone. Του βγήκε, έκανε την κίνησή του.

Δεν μου έκανε εξομολόγηση, απλά άρχιζε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ. Είναι απίστευτο! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν υπήρχε πριν σπίθα. Γιατί δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι. Σεβόμασταν τις σχέσεις μας. Ήμασταν συνεχώς σε σχέσεις και οι δύο. Ίσως αυτό είναι που δεν μας άφηνε», (δείτε εδώ τη συνέχεια και το βίντεο).