Αλεξάνδρα Νίκα: Εντυπωσιακή με αστραφτερό φόρεμα στην απονομή του Κωνσταντίνου Αργυρού - Τα τρυφερά πλάνα του ζευγαριού

Έκλεψε τις εντυπώσεις η σύντροφός του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Νίκα: Εντυπωσιακή με αστραφτερό φόρεμα στην απονομή του Κωνσταντίνου Αργυρού - Τα τρυφερά πλάνα του ζευγαριού

Το βράδυ της Κυριακής 2/6 ο Κωνσταντίνος Αργυρός έζησε μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή στην καριέρα του καθώς έγινε '' διαμαντένιος'' για το άλμπουμ 22 και έτσι διοργανώθηκε μια λαμπερή απονομή στο Ζάππειο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν φίλοι, συνεργάτες, η οικογένεια και η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα. Μάλιστα το ζευγάρι ήταν άνετο και πολλές φορές ο φακός του Happy Day τους κατέγραψε μαζί.

Μέσα από δηλώσεις που πρόβαλε η εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 3/6 είδαμε τον τραγουδιστή να μιλάει με μεγάλη συγκίνηση για το διαμαντένιο του δίσκο. Όσο για τη σύντροφό του έστεκε πολύ διακριτικά στο πλευρό του με τα βλέμματα να πέφτουν όλα πάνω της λόγω της λαμπερής εμφάνισης που έκανε.

Δείτε επίσης: Αργυρός - Νίκα: Μαυροφορεμένοι σε τρυφερά τετ α τετ χωρίς να κρύβονται! Η πρώτη βραδινή τους έξοδος

Oι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στην απονομή του διαμαντένιου του δίσκου

«Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών τα πρώτα βήματα στο πιάνο, ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Σίγουρα η δημιουργία οικογένειας είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Δεν είναι ότι θα πάω κάθε μέρα στην εκκλησία, αλλά νιώθω την πίστη μέσα μου», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας που διαθέτει επιχειρήσεις αλλαντικών. Είναι 24 ετών και σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας, ο Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν μαζί πριν από καιρό στην Φλωρεντία. Παρόλα αυτά προσέχουν πάρα πολύ, για το λόγο αυτό κιόλας δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).