Μαυρίκιος Μαυρικίου – Πήγε την αδερφή του νύφη στην εκκλησία: «Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου»

Ενθουσιασμένος στη θέση του οδηγού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Πήγε την αδερφή του νύφη στην εκκλησία: «Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου»

Όμορφες στιγμές ζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η οικογένειά του στην Κύπρο. Η αδερφή του παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου τον εκλεκτό της καρδιάς της, γεμίζοντας με χαρά και συγκίνηση τον ίδιο και τους γονείς του.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μέσα από τα προσωπικά του social media, ανεβάζοντας βίντεο την ώρα που οδηγούσε για την εκκλησία (σημειώνεται πως δεν βιντεοσκοπούσε ο ίδιος), ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι δικοί του άνθρωποι.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον γάμο της αδερφής του

«Παιδιά τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Δεν ξέρω αν σας το έχω πει: σήμερα φέρνω την αδελφή μου νύφη στην εκκλησία. Είναι μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου. Της εύχομαι να ζήσει τα καλύτερα με τον Μάριο μας. Θέλετε να δείτε πόσο κούκλα είναι… Ούτε ο γαμπρός δεν την είδε ακόμα!», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η κάμερα γύρισε στην αδελφή και στους γονείς του Μαυρίκιου Μαυρικίου, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα και τραγούδησαν όλοι μαζί παραδοσιακά γαμήλια άσματα της Κύπρου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ετοιμάζεται σύντομα και για τις δικές του νέες χαρές ο Μαυρίκιος

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναμένεται να υποδεχτεί τον πρώτο καρπό του έρωτά του με την Ιλάειρα Ζήση τον ερχόμενο Ιούλιο και φυσικά ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει αγκαλιά την κόρη του. Όπως αποκάλυψε, ωστόσο, πρόσφατα έζησαν μία λαχτάρα.

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο περάσαμε μια μεγάλη ταραχή. Είχαμε τα μεσάνυχτα συσπάσεις και τρέξαμε στην κλινική. Νόμιζα ότι γεννάμε», δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την προωρότητα. Εγώ έτρεχα τρεμάμενος να πάω στην κλινική με τη γυναίκα της ζωής μου. Νόμιζα ότι θα γεννήσουμε πριν το baby shower, αλλά πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να παίρνουμε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά».