J2US: Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρέαζου σε «καυτές» στιγμές στο live

Τα πλάνα μιλάνε από μόνα τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρέαζου σε «καυτές» στιγμές στο live

«Σκόνη και θρύψαλα» ερμήνευσαν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρέαζου στο live του J2US, το οποίο προβάλλεται εκτάκτως απόψε (2/6) λόγω του χθεσινοβραδινού τελικού του Champions League. Σημειώνεται, δε, ότι ούτε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα προβληθεί Live, καθώς είναι οι Ευρωεκλογές.

Οι δύο συμμετέχοντες στο J2US μπήκαν να τα δώσουν όλα, και φάνηκε, αφού πέρα από την εκπληκτική τους ερμηνεία στο θρυλικό κομμάτι του Στέφανου Κορκολή, ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ήρθαν πολύ κοντά, σε απόσταση αναπνοής κυριολεκτικά. Μπορεί για καιρό να απέφευγαν να επιβεβαιώσουν αν είναι ζευγάρι και στη ζωή, πέρα απ' το show του Alpha, ωστόσο όποιος τους είδε, δεν έχει καμία αμφιβολία!

Δείτε επίσης: Τάνια Μπρεάζου: Αδημοσίευτα βίντεο από το ερωτευμένο ζευγάρι - Οι τρυφερές ευχές για τη γιορτή του Γιώργου Αμούτζα

Πώς σχολιάστηκε το στιγμιότυπο του Γιώργου Αμούτζα και της Τάνιας Μπρέαζου στο J2US

Το γεγονός ότι δεν έπεσε φιλί τελικά ανάμεσα στοn Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου ίσως να έχει λίγη σημασία για τους περισσότερους, όμως όχι και για τον Νίκο Κοκλώνη! Ο παρουσιαστής του J2US διαμαρτυρήθηκε έντονα, λέγοντας: «Αχ, γιατί ρε παιδιά; Έπρεπε να το δώσετε το φιλί, έλα στο τσακ!».

Σε γενικές γραμμές η βαθμολογία ήταν άκρως κολακευτική για το ζευγάρι του J2US, με την Καίτη Γαρμπή ωστόσο να αξίζει ειδική αναφορά, λέγοντας στον Γιώργο Αμούτζα: «Ό,τι νιώθεις για αυτό το κορίτσι (σ.σ. την Τάνια Μπρεάζου), φάνηκε μέσα από τη φωνή σου! Ξεχείλιζες από συναίσθημα. Είχες εκείνη στο μυαλό σου, τραγούδησες με πάθος».