Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου – Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την κόρη τους: «Ξύπνησε με κλάματα, σαν να μην μπορεί να πάρει ανάσα»

Όλες οι λεπτομέρειες για τη δύσκολη νύχτα των παρουσιαστών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καρδιοχτύπησαν προς στιγμήν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, με την παρουσιάστρια του Breakfast@Star να αποκαλύπτει ότι η κόρη τους ταλαιπωρείται από οξεία λαρυγγίτιδα και είχε ένα έντονο επεισόδιο μέσα στη νύχτα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μικρή Μελίτα ξύπνησε με έντονο βήχα και κλάματα, σαν να πνίγεται, ωστόσο οι δύο γονείς ήταν προετοιμασμένοι και μπόρεσαν να της δώσουν τις κατάλληλες σταγόνες, που τη βοηθούν να ηρεμήσει. Σύμφωνα πάντα με την Ελένη Χατζίδου, πάντως, το θέμα που αντιμετωπίζει η κόρη της με τον Ετεοκλή Παύλου, θα κάνει καιρό να φύγει, αλλά ευτυχώς είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Σημειώνεται ότι το δίδυμο των παρουσιαστών είχαν αναφερθεί στο περιστατικό από την εκπομπή τους, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες σήμερα.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: «Πολύ δύσκολη νύχτα! Ήρθε γιατρός στο σπίτι...» - Τι συνέβη με την κόρη τους το βράδυ της Πέμπτης 30/5

Ελένη Χατζίδου κόρη

Οι αναρτήσεις της Ελένης Χατζίδου για την κόρη της με τον Ετεοκλή Παύλου

«Ξαφνικά κατά τις 00:00 την ακούσαμε να βήχει... Ένας βήχας περίεργος σαν “γάβγισμα”. Μπήκα στο δωμάτιό της για να ακούσω πιο προσεκτικά... Έβηξε και πάλι αλλά αυτή τη φορά, όταν πήρε ανάσα για να ξαναβήξει ακούστηκε σαν να πνίγεται, σαν να μην μπορεί να πάρει ανάσα και ξύπνησε με κλάματα. Την πήραμε απευθείας και την βγάλαμε στο μπαλκόνι, το είχε πάθει άλλη μια φορά και την είχαμε πάει στο νοσοκομείο. Τώρα ξέρουμε πώς να πράξουμε, ο καθαρός αέρας είναι το βασικό», ανέφερε σε ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου κόρη

Και συνέχισε: «Αυτή τη φορά, όμως, ήταν όλα πιο έντονα. Ετοίμασα σταγόνες, της έδωσα αυτές που αναλογούν στο βάρος της και ηρέμησε μετά από 10 λεπτά... Σε δύο ώρες είχε ξανακοιμηθεί... Ήρθε φυσικά ο γιατρός το βράδυ, μέτρησε το οξυγόνο της και την εξέτασε γενικά και όλα είχαν επανέλθει φυσιολογικά. Πήραμε κι ένας νεφελοποιητή, της κάνουμε μάσκες στο σπίτι για λίγες μέρες και φυσικά όποτε χρειαστεί και πάλι, γιατί είναι κάτι που θα κάνει χρόνια να μας “αφήσει”».

Ελένη Χατζίδου κόρη