Survivor 2024 - Γιώργος Παπαχαραλάμπους: «Η Δώρα δεν δίνει αγώνες στη Δαλάκα, τώρα αν δίνει πληροφορίες...»

Αποκαλυπτικός στην πρώτη του συνέντευξη μετά το παιχνίδι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Γιώργος Παπαχαραλάμπους: «Η Δώρα δεν δίνει αγώνες στη Δαλάκα, τώρα αν δίνει πληροφορίες...»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024 παραχώρησε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Φάνη Μπολέτση, ενώ απάντησε αινιγματικά για τη σχέση της Δώρας Νικολή με την Κατερίνα Δαλάκα.

«Είμαι κουρασμένος απ' το ταξίδι, αλλά χαρούμενος και στεναχωρημένος συνάμα. Δεν ξέρω αν έχει μέλι ο Φάνης, δεν έχουμε τίποτα μαζί του. Παρεξηγούνται κάποια πράγματα, αλλά από εκεί και πέρα έκανε μία κίνηση σ' ένα παιχνίδι που ήταν λανθασμένη, οπότε άντε μετά να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Δεν σημαίνει βέβαια ότι το κάνει συνέχεια ή ότι πάει με αυτή την πρόθεση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ αγωνιστικός, παιχταράς, σίγουρα δεν του αρέσει να χάνει και του είναι δύσκολο να διαχειρίζεται την ήττα. Τώρα τελευταία προσπαθεί να το φτιάξει, αλλά έχει δρόμο. Ορισμένες φορές έχει έπαρση, αλλά και για μένα έχει βγει αυτό. Οι συνθήκες εκεί μέσα είναι περίεργες».

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Η Δώρα Νικολή «εξαπολύει πυρά» κατά των Κόκκινων: «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν»

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους για τη σχέση Δώρας-Κατερίνας στο Survivor

Όσον αφορά το πρόσφατο έπαθλο με το καταμαράν, στο οποίο δεν πήραν μαζί τους τη Δώρα Νικολή, ενώ είχαν πει αρχικά πως θα το κάνουν, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους τόνισε: «Όταν κάναμε αυτή την επιλογή ξέραμε ότι θα κριθούμε. Η Κατερίνα επέμενε, ήμασταν όλοι ουδέτεροι, ενώ εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να πάρουμε τον Ντάνιελ γιατί έκανα παρέα. Ήταν λάθος που είπαμε απευθείας τη Δώρα, χωρίς να ψηφίσουμε. Δεν ήταν ωραία κίνηση».

«Δεν πιστεύω ότι η Δώρα δίνει αγώνες στην Κατερίνα, είναι άκρως ανταγωνιστική παίκτρια και από την πρώτη μέρα που έχει μπει, “βλέπει τελικό”. Όσον αφορά το να δίνει πληροφορίες... είναι αλήθεια ότι έκαναν παρέα, αλλά δεν είχε φτάσει κάτι στα αυτιά μας. Ο καθένας μπορεί να υποθέτει», απάντησε αινιγματικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.