Αθηνά Χρυσαντίδου: Η σχέση της σήμερα με τον Δώρο Παναγίδη και η ανήθικη πρόταση μετά το Power of Love

«Δεν πήγε κανείς εκεί για να ερωτευτεί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αθηνά Χρυσαντίδου: Η σχέση της σήμερα με τον Δώρο Παναγίδη και η ανήθικη πρόταση μετά το Power of Love

Με αφορμή την επιστροφή του Power of Love μέσα στο καλοκαίρι, η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η 26χρονη πρώην παίκτρια του reality αγάπης, σήμερα ασχολείται με το τραγούδι, ενώ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για άγνωστες λεπτομέρειες από την τότε συμμετοχή της, καθώς και για τις σημερινές σχέσεις της με τον Δώρο Παναγίδη, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι.

«Απορώ γιατί το έχουν υποβαθμίσει τόσο πολύ. Ο πρώτος κύκλος πιστεύω ήταν φουλ επιτυχία, είχε γίνει viral ό,τι λέγαμε και κάναμε. Το πολέμησαν γιατί προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο και δεν τα καταφέρανε. Τότε ήμουν 19 χρονών, έβλεπα τον έρωτα διαφορετικά, με μία άλλη ματιά. Τα βλέπεις όλα ροζ. Τώρα είμαι 26 και με δικαιολογώ τότε», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Δείτε επίσης: Με άλλα μαλλιά & μείον πολλά κιλά - Άλλος άνθρωπος η Αθηνά Χρυσαντίδου 5 χρόνια μετά το Power of Love

Η Αθηνά Χρυσαντίδου για τον Δώρο Παναγίδη

Όσον αφορά τις σχέσεις της σήμερα με τον Δώρο Παναγίδη μετά τον χωρισμό τους, η Αθηνά Χρυσαντίδου αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν ασχολούμαι, ό,τι έγινε, έγινε. Ανήκει στο παρελθόν, εγώ προχωράω παρακάτω. Όλα καλά. Καλώς ή κακώς δεν πήγε κανείς εκεί για να ερωτευτεί. Στο μετέπειτα όμως κάποιοι ερωτευτήκαμε. Λένε κάποιοι ότι δεν γίνεται, κι όμως γίνεται. Κλείσου εσύ σε ένα σπίτι με έναν ωραίο άντρα και θα καταλάβεις... Σίγουρα ξεκίνησα απ' αυτό και δεν ντρέπομαι. Υπήρχαν πολύ χειρότερα reality όπου μπήκαν άλλοι και σήμερα το παίζουν ιστορία».

Η Αθηνά Χρυσαντίδου δήλωσε, κλείνοντας, ότι έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις τα τελευταία χρόνια μέσω μηνυμάτων: «Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση, αλλά κάνω διαγραφή. Δεν ασχολούμαι, βαριέμαι, αλήθεια».